HOROSCOP: De ce sunt obsedate zodiile

Publicat: Joi, 24 Ianuarie 2019 12:33 // Actualizat: Joi, 24 Ianuarie 2019 12:33 // Sursa: romaniatv.net

Se spune că fiecare dintre noi are, de-a lungul vieții, anumite obsesii sau "fixații". Pe unele dintre acestea este posibil să le conștientizăm și să ni le asumăm, pe altele însă, este posibil să le ignorăm. Specialiștii în astrologie, sunt de părere că fiecare semn zodiacal se confruntă, mai mult sau mai puțin cu aceste obsesii. 

BERBEC:

- Fiind o fire directă și încăpățânată, de cele mai multe ori nativul Berbec se aruncă cu capul înainte în orice situație. Deși nu prea crede în superstiții, totuși are și el câteva obsesii : - are impresia că toată lumea trebuie să asculte de el pentru că el știe totul cel mai bine. - este nerăbdător față de anumite lucruri sau situații, deoarece consideră că îi irosesc timpul degeaba.

 

TAUR :

- Cei mai mulți dintre nativii Taur sunt indivizi care se atașează foarte tare de cei apropiați și leagă relații strânse de-a lungul vieții. Cu toate acestea ,ei se confruntă cu anumite temeri,care tind să devină chiar obsesii : - se tem foarte mult să nu-și piardă echilibrul și stabilitatea în relațiile cu familia și prietenii. - devin foarte posesivi la un moment dat, au impresia că totul le aparține.

 

GEMENI :

- Nativii Gemeni sunt, în general, firi libere și foarte independenți, tocmai din acest motiv, ei nu prea manifestă nici un fel de obsesii sau fixuri. Sunt de părere că totul este trecător și orice are rezolvare.

Citeste mai mult pe horoscop YVE.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop special obsesii zodii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H