HOROSCOP: De ce vă certaţi, în funcţie de zodia lui

Vă luaţi la harţă din orice şi te-ai săturat de ceartă? E supărăcios şi relaţia voastră cam scârţâie din cauza certurilor pe nimicuri? Află de ce vă certaţi în funcţie de zodia lui şi rezolvă problema.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 08:57
HOROSCOP: De ce vă certaţi, în funcţie de zodia lui

Cu Berbecul vă certaţi pentru că el nu vede decât o singură variantă a situaţiei. Cea mai bună abordare cu încăpăţânatul berbec este să zici ca el şi să faci ca tine.

Taur. Dacă ai spus ceva nepotrivit sau i-ai rănit celebrul orgoliu, s-ar putea să ai de furcă. Taurii nu suportă să te iei de ei, deci dacă vrei linişte, încearcă să eviţi să-l critici.

Gemenii sunt buni comunicatori, dar sunt şi foarte vicleni într-o ceartă. Au talentul de a-ţi întoarce vorba din gură şi a te face să te simţi vinovată pentru ceva ce nu ai făcut.

Racilor nu le place cearta. Dacă totuşi vrei ca discuţia să rămână aprinsă şi să câştigi, încearcă să nu-i răneşti sentimentele.

Leii sunt cea mai orgolioasă zodie, deci nu vrei să încerci să contrazici un leu. Mai bine îi dai dreptate şi aplici linguşeala tipic feminină, decât să înfrunţi un leu furios.

Bărbatul Fecioară va încerca să te convingă cu argumente că ai pornit de la premize greşite, iar când asta nu merge, va aplica tăcerea apăsătoare ca să te manipuleze.

Balanţele nu au nevoie de drame şi certuri lacrimogene sau victorii triumfătoare în faţa ta. Atâta timp cât aveţi parte de armonie, nu ai de ce să îţi faci griji că te va jigni sau că va ţipa la tine.

Scorpionii sunt pasionali şi folosesc multe cuvinte atunci când se ceartă. Va ţipa şi va trânti lucruri, iar calmul tău aparent s-ar putea să-l enerveze şi mai tare.

Dacă ai găsit un Săgetător, ştii mai bine ca oricine că nu ai de ce să te cerţi cu el. Nu îi place conflictul şi nu va accepta să se ajungă prea departe.

Capricornii vor ţipa cât îi ţin plămânii şi vor ameninţa cu un ton impunător. Capricornul adesea se ceartă din alte motive decât cele pe care le invocă.

Un Vărsător poate că nu te va apostrofa pe moment, dar la prima ocazie îţi va scoate ochii negreşit, amintindu-şi fiecare moment şi fiecare cuvânt care l-a deranjat.

Dacă se simte lezat, bărbatul Peşti va reacţiona impulsiv, dar îşi va măsura cu grijă cuvintele, astfel încât să nu facă risipă de vorbe.