Horoscop de Crăciun. Ce cadouri să oferi celor dragi în funcție de zodie. Tăurașii preferă obiectele personalizate, în timp ce capricornii sunt ceva mai pragmatici

Horoscop. Perioada Crăciunului ne pune de fiecare dată pe gânduri în ceea ce privește cadourile pe care și le-ar dori cei dragi. Zodiile ne pot dezvălui chestiuni esențiale despre dorințele ascunse ale fiecăruia.

13 dec. 2021, 15:43
Horoscop de Crăciun. Ce cadouri să oferi celor dragi în funcție de zodie. Tăurașii preferă obiectele personalizate, în timp ce capricornii sunt ceva mai pragmatici

Horoscop. Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar goana după cadoul perfect a început deja. Anul acesta poți alege ceea ce oferi celor dragi în funcție de zodie, astfel ai mult mai multe șanse să alegi darul perfect pentru fiecare.

Horoscop Berbec

Se știe că berbecii sunt încăpățânați și câteodată dificili, așa că înainte să le cumperi ceva, trebuie să ai în vedere că ai de-a face cu un om competitiv și aproape obsedat de pefecțiune. De aceea singurul lucru care i-ar topi suflețelul de gheață în preajma Crăciunului ar fi un obiect ce are legătura cu sfera profesională, cum ar fi o vestimentație pentru job, o agendă, sau chiar echipament sportiv, dacă „berbecul” în cauză e pasionat de fitness sau yoga.

Mesaj de An Nou 2022 al Arhanghelului Mihail pentru zodii. Ce zodii sunt binecuvântate anul viitor
Horoscop Taur

Taurii sunt guvernați de planeta Venus, planeta iubirii, ceea ce înseamnă că sunt niște sensibiloși care se lasă în voia sentimentelor și chiar atunci când reacționează dur, o fac din cauză că sunt foarte ușor de rănit.

„Tăurașii” și „Tăuroaicele” apreciază un cadou de suflet, deci ar putea fi un fular călduros, o cană cu un mesaj de suflet, sau o o plantă de apartament. Ideea de bază când oferi un cadou taurului este să adaugi o notă personală, eventual să scrii și un bilet de mână, cu o urare frumoasă.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt semne de aer, distrați, schimbători, visători, ar putea părea dificil să le satisfaci dorințele, totuși este ușor să ajungi la inima lor, întrucât sunt conduși de Mercur, planeta comunicării și a intelectului. În privința cadourilor, îi vei cuceri cu o carte a autorului lor preferat sau parfumul pe care îl poartă probabil de mult timp.

Horoscop Rac

Racii sunt familiști convinși, întrucât sunt guvernați de Lună. Ai putea să le dăruiești ceva care să le aducă aminte de căminul familiei, cum ar fi un platou cu prăjituri de casă, un album foto personalizat sau obiecte de uz casnic, o tigaie sau un mixer, spre exemplu.

Horoscop Leu

Leii sunt fiarele zodiacului atunci când vine vorba de atenție. Ei doresc să strălucească și să fie tratați ca niște vedete, de aceea ai putea să-i oferi leoaicei tale preferate un obiect vestimentar cu paiete sau o geantă, iar dacă ai de-a face cu un leu mascul, nu vei de greș cu o sticlă de șampanie sau un ceas de calitate.

Horoscop Fecioară

Nativii din Fecioară sunt simandicoși și sensibili, îi poți impresiona dar depinde de starea în care îi prinzi. Nu vei da totuși greș dacă le vei oferi obiecte confecționate din materiale naturale, având în vedere că ai de-a face cu o zodie de pământ. Te poți orienta către bijuterii din pietre semiprețioase sau din coral, precum și către obiecte de design interior.

Horoscop Balanţă

Aidoma Tăurașilor, și Balanțele sunt conduse de planeta Venus, nativii sunt extrem de sensibili și au latură care emană senzualitate. De aceea ai putea să te orientezi către așternuturi de pat mătăsoase, sau chiar o pijama din satin. Balanțele au o mare afinitate către tot ceea ce este creativ, astfel că nu vei da greș nici cu un abonament la cursuri de canto.

Horoscop Scorpion

Scorpionii se spune că sunt extrem de pasionali, însă nu te lăsa indus în eroare, nativii sunt ființe extrem de complexe care pun pasiune în fiecare lucru în care se implică. Femeia scorpion va prefera bijuterii prin care să-și pună în valoare personalitatea, iar bărbații sunt adepții vestimentației de calitate, așa că nu poți da greș cu o jachetă de piele, sau măcar niște șosete care acoperă glezna.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt guvernați de Jupiter, planeta pozitivității și optimismului, de aceea, aceșaati nativi au adeseori o energie debordantă care te poate epuiza. Le poți dărui fără probleme o pereche de ochelari de soare de la un brand de calitate, săgetătorii vor fi extrem de încântați și se vor duce cu gândul imediat la vacanța pe care o plănuiesc pentru vara anului viitor. De asemenea un obiect de vestimentație clasic și simplu pe care să-l poarte în călătoriile lor, este din nou o idee bună.

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021. Ce aventuri urmează? O săptămână de încercări!
Horoscop Capricorn

Capricornii sunt ambițioși și nu se lasă până nu obțin ceea ce își doresc, indiferent ce trebuie să facă pentru a obține acel lucru. Nativii sunt născuți sub semnul planetei Saturn, care le-a imprimat un acut simț al disciplinei. Ai putea să le oferi obiecte care să-i ajute să-ș îndeplinească țelurile, cum ar fi un ceas pentru fitness, sau o carte de dezvoltare personală.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt guvernați de planeta Saturn, ceea ce le conferă o personalitate excentrică și care dorește să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Sunt pasionați atât de tehnologie, dar și de protejarea planetei, de aceea ai putea să le oferi o carte în format digital, sau o un obiect de vestimentație din material reciclabil.

Horoscop Peşti

Nativii sunt guvernați de planetele Neptun și Jupiter, care reprezintă imaginaţia si, respectiv, optimismul. Sunt firi creative, sensibile și orientate către propria persoană, de aceea un cadou potrivit ar fi un set de cosmetice, un parfum de calitate sau un obiect vestimentar pentru vacanță.