Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021. Ce aventuri urmează? O săptămână de încercări!

Iata horoscop saptamanal pentru 13-19 decembrie 2021. Mercur si Marte isi schimba zodiile inca din prima zi a saptamanii.

13 dec. 2021, 11:43
Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021. Ce aventuri urmează? O săptămână de încercări!

Horoscop dragoste 13-19 decembrie 2021.  Mercur intra in muncitorul Capricorn, iar Marte in expansivul Sagetator. Marte in Sagetator inseamna energie din plin pentru a te ocupa cum se cuvinte de sezonul sarbatorilor de iarna. In timp ce Mercur in Capricorn aduce planificarea si pofta de munca.

Saptamana se incheie cu Luna plina in Gemeni, una dintre cele mai luminoase lunatii din ultima vreme. Avand in vedere aliniearea perfecta cu Jupiter, precum si zodiac in care are loc (Gemeni), te poti astepta la o imbinatatire a comunicarii in relatiile de orice fel.

Horoscop 2022. Cristina Demetrescu vine cu previziuni despre anul care urmează: E anul vindecării, anul în care dă norocul peste zodii!
Horoscop DRAGOSTE 13-19 decembrie 2021. Ce legaturi romantice se formeaza?
Horoscop dragoste saptamanal pentru 13-19 decembrie 2021. Saptamana este marcata de Marte, planeta pasiunii, care se muta in libertinul Sagetator. De asemenea, Mercur, planeta comunicarii, se muta in muncitorul Capricorn. Si nu in ultimul rand, sfarsitul de saptamana aduce o Luna plina sin Gemeni care stimuleaza intalnirile. Nu ar trebui sa te mire daca cineva din trecutul tau reapare intr-o alta lumina.

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Esti inapoi pe treaba in toate felurile posibile ! Marte, coordonatorul tau, isi regleaza in sfarsit orbita in miscarea directa iar in aceasta saptamana se va muta in sectorul prieteniei tale. Daca esti singur, vei avea multe oportunitati sa iesi si sa te amesteci cu oameni noi, fascinanti, excentrici. Esti gata sa te deschizi in fata unor noi abordari in relatii ? Daca esti cu cineva, ar putea aparea o schimbare in finante intre tine si aceasta persoana. Poate fi nevoie sa rebalansati relatia in mai multe moduri decat a fost ea pana acum. Dar poti, daca vrei !

Horoscopul dragostei Taur
Asteapta-te la o schimbare a curbei dragostei pentru tine in aceasta saptamana. Uranus, planeta schimbarilor bruste, inca se afla in semnul tau, conducandu-te pe carari pe care nu le credeai posibile. Intregul joc al vietii se schimba in fata ochilor tai si da, asta include si viata amoroasa. Posibilitati noi sunt disponibile acum, dar pentru unii, singura cale ca sa ajungi acolo este sa iesi din actuala relatie care a ajuns banala si fara bucurii.

Horoscop dragoste Gemeni
Esti peste tot saptamana aceasta cand vine vorba de viata ta profesionala, in special daca esti prins intr-un fel de iubire de la serviciu. Tu si cealalta persoana ati incercat sa mentineti lucrurile secrete dintr-o multitudine de motive. Poate nu vrei sa fii centrul atentiei sau a barfelor. Sau poate este o situatie complicata in care nu ar trebui sa te vezi cu cineva de la munca. Oricum ar fi, saptamana aceasta secretele incep sa iasa la iveala. Cumva vestea se poate raspandi si da, poate duce la o anumita instabilitate. Tine in minte perspectiva : este o tornada temporara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbec, va fi o saptamana pozitiva pentru tine. Actiunile iti aduc rezultatele dorite si te vei simti foarte satisfacut. Oamenii au incredere in tine si ti-o arata. Finantele au sanse de imbunatatire dupa destul de mult timp si vei putea sa cumperi lucrurile acelea pe care ti le tot doresti. Relatiile cu familia se restaureaza spre bine si o neintelegere este, in sfarsit, rezolvata. In viata amorotasa, unele probleme vechi pot reiesi la suprafata cu scopul de a fi vazute si rezolvate.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taur, aceasta saptamana te va ajuta sa gasesti solutii la tot ce iti afecteaza viata amoroasa. Va trebui sa ai de-a face cu o relatie sau o iubire secreta sau sa intelegi ca nu este un moment bun sa anunti o idila ascunsa. In tot cazul, iti poti imbunatati foarte bine viata amoroasa si o poti construi asa cum vrei. Din contra, in domeniul profesional trebuie sa fii foarte atent, intrucat prietenii si colegii pot fi dispusi sa imprastie barfe si sa creeze o aura negativa in jurul tau, asta daca nu esti atent si dai nastere la speculatii. Stai, deci, departe de vorbe si barfe si comentarii rautacioase pentru ca te poti expune cu usurinta si iti poti deteriora pozitia sociala.

Citește și: HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, in aceasta saptamana asteapta-te la unele schimbari in scopurile tale si poate unele dezechilibre in finante care iti vor schimba planurile de viitor. Fii foarte atent cand iti faci miscarile urmatoare din punct de vedere financiar. Nu repeta greseli din trecut si nu te lasa purtat de val de entuziasm exagerat. Poti intra in contact cu unele oferte interesante. Tine-ti miscarile si ideile pentru tine insuti si nu te lasa influentat de multa vorba fara sustinere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.