Horoscop de la Tamara Globa: Ce va aduce august 2022 pentru fiecare dintre semnele zodiacului

August 2022 deschide cea mai importantă perioadă a bătăliei oamenilor puternici pentru viitoarea bunăstare materială și financiară. Astrologul Tamara Globa a pregătit o prognoză precisă pentru fiecare semn zodiacal.

07 aug. 2022, 08:00
Horoscop de la Tamara Globa: Ce va aduce august 2022 pentru fiecare dintre semnele zodiacului

În ultima lună de vară, mai ales la începutul ei, vor trebui depuse importante eforturi pentru evenimente a căror desfășurare ar trebui așteptate în anul următor – 2023. Rezultatele acestor evenimente le vom vedea abia în 2024, spune astrologul Tamara Globa. A treia decadă a lunii august va deschide o perioadă importantă de opoziție a lui Marte: va dura până la începutul primăverii 2023. Aproape întregul august este o perioadă interesantă pentru persoanele asociate cu creativitatea, remarcă Tamara Globa.

Zile dificile în august 2022

Cele mai dificile zile din august 2022 vor fi aceste zile: 1 (seara), 5, 6 august, 7 august (seara), 8, 10, 12 august, 13 (seara), 14, 16, 19, 23, 26, 27 și 31 august.

Zodia Berbec: horoscop pentru august 2022

August 2022 pentru cei născuți sub semnul zodiacal Berbec va fi o perioadă de succes personal, intelectual. La începutul celei de-a treia luni de vară, acești reprezentanți ai elementului Foc vor investi în viitor, încercând să câștige banii necesari implementării planurilor lor. Iar Berbecul va învăța în mod activ, va călători. „Angajați-vă activ în lucruri noi, proiectele vă vor aduce o perspectivă bună în viitor. Este, de asemenea, timpul muncii active: efectuarea treburilor casnice, îmbunătățirea locuinței. Ei bine, la sfârșitul lunii, îți vei dedica cea mai mare parte a timpului și a atenției copiilor și familiei. Este, de asemenea, o perioadă de creativitate de succes, dragoste și atenție a celorlalți”, spune astrologul.

Zodia Taur: horoscop pentru august 2022

Pentru Taur, august va fi o perioadă de luare a unor decizii importante legate de viitor. Acești reprezentanți ai elementelor Pământului ar trebui să-și arate voința și să se ocupe de probleme promițătoare legate de viața personală și de afaceri. Din a doua decadă a ultimei luni de vară pentru cei născuți sub zodia Taur va începe o perioadă care va aduce succes intelectual. Acesta este un moment al evenimentelor interesante legate de activități practice. „La începutul lunii, problemele de acasă, familia și copiii joacă un rol important. Dar excursiile și călătoriile sunt cele care îți vor aduce relaxare și o stare minunată asociată cu sănătatea, noi cunoștințe. La sfârșitul lunii august, acordați o mare atenție problemelor legate de locuințe. Este și o perioadă care se referă la câștiguri”, spune astrologul.

Zodia Gemeni: horoscop pentru august 2022

Pentru Gemeni, august va fi o perioadă de schimbare. Acești reprezentanți ai elementului Aer vor rezolva probleme legate de casă, treburile părinților, copiilor. Problemele materiale vor necesita multă atenție. Întâlnirile din august 2022 vor aduce succesul Gemenilor , iar călătoriile vor aduce noi cunoștințe. „Oamenii pe care îi iubești vor acorda atenție nu numai vieții lor, ci și investițiilor financiare. Începutul lunii este un moment grozav pentru întâlniri, discuții și călătorii. Dar in acelasi timp, ai grija de sănătătea ta, exista pericol să te îmbolnăveşti. Sfârșitul lunii este un moment minunat pentru a cunoaște oameni noi. De la sfârșitul lunii august apare o perioadă de intensă activitate în viața ta”, spune Tamara Globa.

Zodia Rac: horoscop pentru august 2022

Pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Rac , august va fi o lună a perspectivelor asociate cu noi afaceri și prieteni. În treburile personale, acești reprezentanți ai elementului Apă pot întâmpina dificultăți minore, dezamăgirea se poate întâmpla la sfârșitul primei şi începutul celei de-a doua săptămâni din august 2022. La sfârșitul lunii, treburile casnice, cumpărăturile și unele probleme pentru copii vor necesita ceva mai mult timp decât de obicei. „Implicați-vă activ în planurile viitoare. O perioadă excelentă pentru învățare, informații noi, întâlniri importante și cunoștințe – aceasta este a doua decadă a lunii august, precum și sfârșitul lunii. A doua jumătate a lunii august va veni oportunitatea de a câștiga bani: reactualizează-ți garderoba”, spune astrologul.

Zodia Leu: horoscop pentru august 2022

Leii vor observa că, în august, evenimentele de la sfârșitul lunii iulie vor continua în viața lor. Cei născuți sub acest semn zodiacal de foc vor avea ocazia să participe la negocieri care le vor aduce succes în carieră. „Începând din a doua jumătate a lunii este un moment minunat pentru auto-realizare. Farmecul tău, aspectul tău, dragostea ta, sentimentele tale, creativitatea ta sunt în centrul atenției celorlalți. La sfârșitul lunii vor avea loc excursii interesante și noi cunoștințe. Începând de la sfârșitul lunii august se va deschide o perioadă importantă de planificare a viitorului, iar tu vei avea parte de o schimbare mare și importantă”, spune astrologul.

Zodia Fecioară. horoscop pentru august 2022

Întreaga lună august 2022 va fi importantă în ceea ce privește drumurile pe lungă distanță. În primele zile ale ultimei luni de vară, acești reprezentanți ai elementelor pământești vor aduna oportunități pe care vor încerca să le realizeze. „Acest timp este foarte important pentru a sta cu cei dragi, pentru a te revedea cu rudele îndepărtate, precum și pentru posibilitatea de a câștiga bani departe de casă. Începând cu a treia decadă îți vei stabili noi obiective și vei merge spre ele. Nu vei rămâne fără bani”, spune Tamara Globa.

Zodia Balanţă: horoscop pentru august 2022

Persoanele născute sub semnul zodiacal Balanță așteaptă o schimbare. Vor fi multe controverse în culise în jurul acestor reprezentanți ai elementului aer. În același timp, oamenii care iubesc și apreciază, vor ajuta Balanța în orice. În general, primele săptămâni ale lunii sunt o perioadă de rezistență. „Această lună este asociată cu probleme care se referă atât la viața personală, cât și la finanțe. La începutul lunii vor apărea dificultăți conectate cu situația financiară, precum și cu femeile care încearcă să se amestece în viața ta. Acest lucru se va manifesta în mod activ în perioada sfârșitului primei – începutul celei de-a doua săptămâni din august. În a treia decadă, vei face brusc o descoperire: va fi deschiderea unei noi perioade în care se vor decide evenimente legate de viața personală, sport, noi începuturi, întrebări legate de viitor. Inteligența ta va juca aici cel mai important rol”, spune astrologul.

Zodia Scorpion: horoscop pentru august 2022

Pentru Scorpioni, august va fi luna familiei. Prima jumătate a lunii august este o perioadă de confruntare cu adversari, parteneri și concurenți. Începutul lunii este momentul în care managementul se va uita la talentele și capacitățile tale. În relațiile interpersonale, Scorpionii ar trebui să fie atenți, să nu se implice cu persoane dubioase, a avertizat Tamara Globa. „Aveți mare grijă să nu vă faceți noi dușmani. August le oferă Scorpionilor un ajutor bun de la prieteni. Apelați la oameni pe care îi prețuiți și îi respectați: vă vor oferi sfaturi practice, sobre, rezonabile. Sfârșitul lunii august este un moment minunat pentru a reflecta asupra situației tale”, spune astrologul.

Citeşte şi Horoscop rune. Belşug pentru unii, călătorii pentru alţii, griji multe. Previziunile pietrelor magice pentru toate zodiile

Zodia Săgetător: horoscop pentru august 2022

Pentru Săgetători, aproape toată luna august va fi o perioadă de muncă activă. De asemenea, acești reprezentanți ai elementului Foc în ultima lună a verii anului 2022 vor dedica mult timp sănătății. Începutul lunii august este un moment bun pentru călătorii, călătorii cu cei dragi și copii; aceasta este perioada de cheltuieli. Tamara Globa îi sfătuiește pe săgetători să fie mai economi, deoarece negocierile cu conducerea ar putea să nu aducă rezultatul dorit până în a treia decadă a lunii. „A doua jumătate a lunii august este un moment minunat pentru a vă relaxa departe de casă. În ciuda faptului că pot exista dispute cu familia la sfârșitul lunii, te vei bucura de călătorii, creativitate, treburile personale”, spune astrologul.

Zodia Capricorn: horoscop pentru august 2022

La începutul lunii august 2022, persoanele născute sub semnul zodiacal Capricorn trebuie să fie mai atenți în problemele financiare. Luna aceasta, reprezentanții elementului pământ așteaptă lucrări creative. În prima jumătate a lunii august pot apărea dificultăți în familie. A doua decadă a lunii este momentul studiului, iar a treia va aduce oportunități de activitate intensă. Capricornii îşi vor schimba obiectivele și planurile, va exista o reevaluare a evenimentelor. „Încercați să nu vă certați cu cei dragi”, avertizează astrologul.

Citeşte şi Horoscop august 2022: 4 zodii atrag fericirea ca un magnet, îşi vor realiza dorinţa spusă în noapte dintre ani

Zodia Vărsător: horoscop pentru august 2022

Vărsătorii vor acorda o atenție deosebită locuinței, reparațiilor, părinților, problemelor de familie. Sfârșitul lunii le va oferi acestor reprezentanți ai elementului Aer libertatea dorită: aceasta este o perioadă de activitate, sport, comunicare cu oamenii care vă plac. În același timp, aceasta este o perioadă de călătorii lungi, propuneri care vor veni de departe. „Viitorul copiilor tăi va juca un rol important. Te vei ocupa de probleme care se referă la ajutorul altora, caritate, asistență specifică. Dar, în același timp, fii atent la tine. Pot exista unele dificultăți în chestiuni personale”, spune astrologul.

Zodia Peşti: horoscop pentru august 2022 

August 2022 pentru Pești va fi o lună de activitate și mișcare în ceea ce privește educația, călătoriile externe și interne. Acești reprezentanți ai elementului Apa vor dedica mult timp și atenție rudelor. Cei născuți sub semnul zodiacal Pești așteaptă oferte interesante în ceea ce privește activitățile intelectuale și creative. Succesul personal va aduce noi activități creative. La sfârșitul lunii, va veni o perioadă în care Peștii vor dedica aproape tot timpul casei şi problemelor legate de locuință. „Acesta este un moment al muncii active, când apar idei noi și proiecte interesante. Vei dedica mult timp copiilor tăi. În prima jumătate a lunii, încercați să găsiți momente de odihnă, pentru că mai târziu va fi multă muncă care privește familia, activitățile sociale și treburile casnice”, spune astrologul.