Horoscop de Valentine’s Day 2018: Cum să te îmbraci ca să atragi iubirea

De Ziua Îndrăgostiților alege o ținută seducătoare care să te facă să te simți frumoasă.

RomaniaTV.net
07 feb. 2018, 08:16
Horoscop de Valentine’s Day 2018: Cum să te îmbraci ca să atragi iubirea

BERBEC

Pune-ți în valoare feminitatea și protejează-te de gelozie cu o rochie sexy și accesorii de culoare violet și vei avea parte de cea mai pasională noapte de Valentine’s Day.

TAUR

Șanse maxime ca iubitul să se îndrăgostească iremediabil dacă vei alege o vestimentație mai îndrăzneață, în combinația ultra violet cu crem. Bijuteriile cu pietre din citrin te vor proteja de certuri pe teme sexuale.

Citeşte şi HOROSCOP FEBRUARIE: Femeia din zodiac care îşi va găsi jumătatea de Ziua Îndrăgostiţilor

GEMENI

Cucerește-ți iubitul cu o rochie fascinantă de culoare verde smarald, prin care să atragi mai mult romantism și erotism în relație. Accesoriile aurii sau argintii te vor face irezistibilă.

RAC

Potențează energia iubirii cu o rochie ultra feminină din saten de culoare albă. Pantofii ar trebui să fie din lac, de culoare neagră și să aibă tocul cât mai înalt, pentru a satisface nivelul așteptărilor iubitului.

Citeşte şi Zodiile cărora Dumnezeu le dă putere mereu. Cad, dar se ridică de fiecare dată

LEU

Cu orice preț trebuie să fii sexy. O rochie în stil glamour, cu paiete argintii, accesorizată cu bijuterii elegante, cu pietre de culoare turcoaz, te vor transforma într-o divă fascinantă și vor elimina energia plictiselii.

Citeşte continuarea pe Zodiacool.ro.