Horoscop de weekend 29-30 aprilie. Iată ce îţi rezervă astrele

Horoscop de weekend 29-30 aprilie 2017. Acest final de săptămână va fi și un final de lună. Aprilie se încheie și vine cu multe surprize în aceste două zile.

28 apr. 2017, 19:28
Horoscop de weekend 29-30 aprilie. Iată ce îţi rezervă astrele

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Ai mare grijă astăzi, pentru că vei fi implicat într-o ceartă cu consecințe nefaste. Poți pierde un colaborator sau chiar un prieten!

Duminică: Nu neglija problemele partenerului de viață. Fă-ți timp să îl ascuți și împreună puteți ajunge la un compromis benefic pentru amândoi.

Taur

Sâmbătă: Ai un sentiment că ceva nu este în regulă cu un proiect la care ai lucrat îndelungat. Poate ar fi bine să reanalizezi ce ai făcut.

Duminică: Te simți depășit atât de problemele financiare cât și de cele sentimentale. Dacă nu reușești să găsești o soluție, riști să îți pierzi partenerul.

Gemeni

Sâmbătă: Ai ocazia să fii un adevărat salvator astăzi, mai ales că ești singurul care poate rezolva problemă apărută. Vei găsi imediat calea de soluționare.

Duminică: Dacă se ivește șansa unei călătorii, nu ezita nici o clipă! Simți nevoia de a te detașa de cotidian și un mediu nou este exact ce îți trebuie.

Rac

Sâmbătă: Încearcă să te gândești bine la situația în care te afli și să judeci bine ce ai de făcut. Este bine să fii optimist, dar ai grijă să îți păstrezi luciditatea, mai ales că intuiția te avertizează că ceva nu merge bine.

Duminică: Azi ai doar motive de bucurie și încântare. Ești înconjurat de persoanele dragi și nimic nu poate să-ți strice ziua. La rândul tău, arată-le cât de mult îi apreciezi.

Leu

Sâmbătă: Ești foarte îngrijorat din cauza banilor. A sosit momentul să iei o decizie majoră în planul financiar și îți este foarte teamă să nu faci vreo greșeală.

Duminică: Pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai bine și ești perfect conștient de asta. Dacă vrei să-ți salvezi relația trebuie să fii dispus să lupți cu toate armele din dotare.

Fecioară

Sâmbătă: Luptă să te aperi dacă te confrunți cu răutatea și minciuna celor din jur. Trebuie să fii capabil să îți faci dreptate și să nu te lași doborât.

Duminică: Astăzi primești un răspunsul dorit la o problemă care te chinuie de ceva vreme. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară pe cât de repede ai vrea, rezultatul final merită efortul.

Citește în continuare horoscopul pe huff.ro