Horoscop de weekend 8-9 iulie 2017: Provocări, ispite, probleme

Horoscop de weekend 8-9 iulie 2017. O zodie va primi o lecție dură în acest final de săptămână, în timp ce alta va primi o ocazie rară pentru a demonstra de ce e în stare.

07 iul. 2017, 18:47
Horoscop de weekend 8-9 iulie 2017: Provocări, ispite, probleme

Berbec

Sâmbătă: N-ar trebui să iei în serios criticile pe care le auzi azi. Cel mai probabil, sunt rău intenționate, așa că n-ai de ce să îți strici ziua inutil.

Duminică: Ia-ți inima în dinți și spune tot ce te doare. Nu are rost să minți într-o situație care poate fi gestionată fără că nicio parte a dialogului să nu sufere.

Taur

Sâmbătă: Un bun prieten îți este alături astăzi și îți oferă ajutorul chiar când aveai cea mai mare nevoie. Urmează-i sfaturile, pentru că sunt folositoare în situația de fața!

Duminică: Azi ești mai tolerant și reușești să stabilești o serie de priorități importante pentru liniștea sufletului tău. Mergi cu încredere înainte căci succesul depinde numai de buna ta dispoziție

Gemeni

Sâmbătă: Încearcă să nu rămâi blocat într-o zonă tristă și sumbră și să cauți alternative. Amintește-ți că ești o fire puternică și curajoasă, care nu se sperie de noi începuturi. 

Duminică: Alege bine momentul în care vrei să porți o discuție serioase cu cel drag, iar dacă vrei să lămurești probleme ale trecutului nu începe cu reproșurile.

 

Citeşte mai multe pe huff.ro