Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru duminică, 3 iulie

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.

RomaniaTV.net
02 iul. 2016, 11:52
Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru duminică, 3 iulie

Berbec

In acest weekend te vei ocupa cu precadere de problemele financiare ale cuplului. In primul rand, vei stabili impreuna cu partenerul ca trebuie sa reduceti la maximum cheltuielile inutile, si abia apoi sa va mariti veniturile. Cat de curand vor aparea si primele rezultate.

Taur

Daca nu esti pregatita de o noua relatie, nu oferi sperante desarte. Sunt persoane care se implica total atunci cand vine vorba de iubire, asa ca mai bine pastrezi distanta! Duminica vei avea mult timp liber, si il vei petrece in aer liber cu familia.

Gemeni

In prima zi de weekend te vei simti rau, si vei fi tintuita la pat. Poate fi vorba de o raceala, de un microb, o bacterie, ori de ceva mai grav. Mergi la cei mai buni medici si nu te zgarci atunci cand vine vorba de tratament. Din fericire, duminica iti vei reveni complet!

Rac

In acest sfarsit de saptamana vei fi dominata de emotii puternice. Dupa o cearta puternica, vei face orice pentru a nu fi parasita, inclusiv sa iti ceri scuze pentru ceva ce nu ai facut. Priveste aceste scuze drept o arma cu doua taisuri care se poate intoarce impotriva ta mai tarziu.

Leu

Cu ocazia acestui weekend vei petrece mai mult timp in familie. Gandeste-te la o familie extinsa, care ii cuprinde si pe bunici, unchi sau veri, adica persoane pe care le vezi de obicei cu ocazia sarbatorilor importante. Veti petrece timp de calitate impreuna, si chiar va veti distra.

Fecioară

A sosit timpul ca tu sa treci intr-o alta etapa a vietii tale. Inca de sambata dimineata va incepe un nou capitol pentru tine, care iti va aduce mai multe impliniri. Poate fi vorba de un nou job cu un salariu mai mare, sau de o relatie amoroasa asa cum ti-ai dorit. Nu exclude nici varianta unei plecari in strainatate!

Citeşte mai multe pe eva.ro