Horoscop de weekend: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Ziua de vineri si intregul weekend se vor dovedi a fi destul de agresive din punct de vedere emotional pentru toti nativii zodiacului, dupa cum urmeaza.

12 iun. 2015, 04:41
Horoscop de weekend: Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 12 iunie si pentru weekend

Zi de vineri foarte agitata pentru Berbeci, care se simt din ce in ce mai presati la locul de munca. Vor deveni foarte frustrati din cauza acestui lucru asa ca pe parcursul intregului weekend nu vor face altceva decat sa incerce sa isi puna ordine in ganduri.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 12 iunie si pentru weekend
Taurii isi dau seama viner ca este cazul sa isi gaseasca un partener potrivit in dragoste. Asa ca pe parcursul intregului weekend vor onora toate invitatiile prietenilor la diverse evenimente pentru a cunoaste persoane noi.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 12 iunie si pentru weekend
Zi destul de aglomerata vineri pentru Gemeni, insa spre finalul zilei se vor relaxa total. Vor reusi sa inceapa sa vada partea buna a lucrurilor si sa se bucure de perioada propice pentru ei, in care se afla.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 12 iunie si pentru weekend
Racii au o zi de vineri si un weekend foarte relaxante, avand in vedere ca nu au foarte multe lucruri de facut. Nativii acestei zodii nu vor face altceva decat sa se odihneasca pe parcursul acestor 3 zile.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 12 iunie si pentru weekend
Leii incep de vineri sa lucreze din ce in ce mai mult, insa meritele le sunt recunoscute. Si pe perioada intregului weekend vor avea destul de mult de muncit insa acest lucru ii va face sa se simta multumiti de ei insisi.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 12 iunie si pentru weekend
Fecioarele se confrunta vineri cu o serie de probleme pe plan amoros, ceea ce ii face pe nativii acestei zodii sa isi puna semne de intrebare cu privire la viitorul relatiei lor. In weekend vor face tot posibiliul sa repare ceea ce nu merge in relatie.

Continuarea pe Lyla.ro