HOROSCOP de WEEKEND. Ce zodii vor primi BANI şi CADOURI

HOROSCOP de WEEKEND. Unele zodii vor avea noroc în acest weekend şi vor primi bani şi cadouri.

18 aug. 2017, 13:34
HOROSCOP de WEEKEND. Ce zodii vor primi BANI şi CADOURI

Berbec

O perioadă în care relaţiile cu cei apropiaţi vă dau mult de furcă. Este vorba despre reluarea unor discuţii şi acţiuni privitoare la chestiuni profesionale. Veți constata că intenţiile dumneavoastră sunt foarte diferite de ale celorlalţi, aspect care duce fie la îndepărtarea de unii, fie la renunţarea unor colaborări sau proiecte comune.

Taur

Sunteți plin energie, aspect care vă ajută să trasați planuri de viitor, dar pe de altă parte aveți şanse bune de finaliza treburi personale restante. Sprijin important primiți de la persoanele din anturajul apropiat, numai dacă le permiteţi acest lucru. Se întrezăresc cheltuieli cotidiene, informaţii noi privitoare la salarizarea de la locul de muncă, dar există şi posibilitatea să primiți bani, cadouri sau favoruri.

Gemeni

Sunt zile favorabile pentru a vă gândi pe îndelete la planurile de viitor şi la ce vă doriți cu adevărat. Interiorizarea, dialogul cu propria fiinţă, accesul la informaţii deosebite, revelatoare vă ajută acum să înţelegeți mai bine situaţiile în care sunteți implicat. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să vă dozați eforturile, să evitaţi spaţiile aglomerate şi oamenii care vă solicită prea mult.

Rac

Discuţii foarte interesante, informaţii utile pentru dezvoltarea personală, dar şi pentru sănătate. Totuşi, ar fi bine să evitaţi a povesti prea multe şi prea mărunte despre dumneavoastră şi despre planurile de viitor. Sunt zile bune pentru a vă gândi pe îndelete la oamenii din preajmă şi la situaţiile în care sunteți implicat.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să seduci fiecare zodie

Leu

O perioadă interesantă pentru segmentul socio-profesional! Întâlniri şi discuţii cu oameni importanţi, cu şefi, cu figuri autoritare din diverse zone ale vieţii cotidiene, invitaţii la evenimente sociale, cu multă şi diversă lume. Caruselul de situaţii în care, vreți, nu vreți, sunteți antrenat vă poate obosi la un moment dat, de aceea fiți prudent şi implicați-vă cu măsură.

Fecioară

Sunt zile favorabile activităţilor culturale, rafinării mentalului şi sufletului, dar mai ales pentru a dialoga cu oameni erudiţi şi şcoliţi în ale vieţii. Învăţați, informați-vă, schimbați idei cu cei dragi şi trasați-vă un plan de îmbogăţire a bagajului educaţional. Puteți fi ajutat în acest sens de către prietenii care au călătorit în afara graniţelor ţării sau de alţii care lucrează deja în alte ţări.

Balanţă

Cheltuieli profesionale şi discuţii importante referitoare la plăți comune cu alţii, dar şi legate de veniturile obţinute din colaborări. Este posibil ca datorită relaţionării favorabile cu şefii de la locul de muncă, aceştia să vă răsplătească eforturile fie prin bani, fie prin bunuri sau favoruri. Sunt susţinute călătoriile pe distanţe lungi, dialogurile cu persoanele străine sau implicarea în studii şi cursuri pe termen lung.

Scorpion

Este nevoie să vă ocupați de partenerul de viaţă, dar şi de colaborările socio-profesionale. Sunt posibile discuţii aprinse de la faptul că sistemul de valori morale şi spirituale diferă mult faţă de al celorlalţi. De asemenea, pot apărea situaţii parteneriale legate de o călătorie îndepărtată, în străinătate, sau privitor la relaţionarea cu unii prieteni.

Săgetător

Activităţi de rutină, forfotă la serviciu, dar şi accentuarea unor afecţiuni vechi cumulate cu oboseală. Planificați-vă din timp ceea ce aveți de făcut în perioada actuală şi urmați atent fiecare pas. Pe de altă parte, odihniți-vă şi spuneți-le celor dragi să vă ajute atât cât pot sau cât este nevoie. Discuţii parteneriale, mai ales cu partenerii din segmentul profesional.

Capricorn

Segmentul amoros vă atrage atenţia fie prin cheful de aventuri şi frivolităţi, fie prin discuţiile şi acţiunile cu cei dragi. Persoana iubită vă provoacă la a stabili o relaţie profundă, cu efecte pe termen lung sau la a rediscuta posibilitatea unui act matrimonial sau a unui copil. Gândiți-vă bine ce alegeți, dar totuşi nu întârziați prea mult cu răspunsul!

Vărsător

Casa şi familia reprezintă subiectele principale de la începutul perioadei analizate. Discuţii aprinse fie pe teme profesionale, fie legate de sănătatea unei rude. Fiți prudent, întrucât diferenţele de opinii spuse în grabă, pe negândite, pot declanşa neplăceri gratuite, pe termen lung. Ocupați-vă şi de gospodărie! Relaţiile sentimentale vă dau de furcă, atât copiii, cât şi persoana iubită.

Peşti

Discuţii şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte, dar şi posibilitatea de a vă instrui prin lecturarea unor cărţi bune sau prin participarea la cursuri scurte. Selectaţi-vă anturajul şi informaţiile cărora le dați crezare. Nu tot ce este în preajmă vă este şi util.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 19-24 august 2017: Semne bune în amor, dezastru financiar. Previziuni complete