Horoscopul săptămânii 19-24 august 2017: Semne bune în amor, dezastru financiar. Previziuni complete

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

RomaniaTV.net
18 aug. 2017, 09:29
Horoscopul săptămânii 19-24 august 2017: Semne bune în amor, dezastru financiar. Previziuni complete

Berbec

Dacă dați un test, veți fi mai mult decât fericite să îl rezolvați în manieră proprie, cu cuvinte aspre și înțepătoare, dar cu o ortografie impecabilă. Dacă iubiți ceva la fel de mult ca acumularea de informații, atunci acesta este romantismul. Găsiți întotdeauna ceva de făcut ca să vă declarați sentimentele persoanei iubite. Unul din lucrurile preferate, la muncă și în familie, este perfecționarea continuă.

Taur

Ar trebui să vă conservați energia pentru propriile proiecte. Înainte de a înţelege că ați cheltuit prea mult efort, încercați să schimbați o situație asupra căreia oricum nu aveați niciun control. Dacă vi se cere să faceți ore suplimentare, să nu spuneți nu, deoarece vă va prinde bine o zi, două de relaş. Urmează o perioada deloc favorabilă perspectivelor financiare.
    

Gemeni

Simțiți nevoia să dați un sens la tot ce faceți şi vă chinuiți de ceva vreme să puneți în practică ceea ce gândiți. Profesional însă, va trebui să vă concentrați pe calitatea relaţiilor de la muncă. Deci, este bine să verificați cum vă descurcați cu rutina cotidiană, dacă vă nemulţumeşte ceva, dacă există rivalități care ar trebui eliminate sau tensiuni pe care le întreţine cineva intenţionat.

Află ce le-au rezervat astrele celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.