Horoscop de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce cadou să-i faci de Valentine’s Day, în funcţie de zodie

Valentine’s Day, sau Ziua Indragostitilor, asa cum am botezat-o noi romanii, se apropie cu pasi repezi. Ca femeie, este normal sa te astepti la un cadou special din partea barbatului tau, insa afla ca si ei isi doresc sa primeasca mici atentii.

RomaniaTV.net
09 feb. 2014, 08:33
Horoscop de Ziua Îndrăgostiţilor. Ce cadou să-i faci de Valentine’s Day, în funcţie de zodie

IUBITUL, VARSATOR

Varsatorii, naravasi din sine, isi doresc un singur lucru de Ziua Indragostitilor. Si anume cat mai mult…sex. Si nu orice fel de sex. Cu o asemena ocazie, varsatorul vrea sa incerce de toate si sa se simta foarte special. Tocmai de aceea ai putea sa-i facu un cadou erotic! O serie de jucarii pe care sa le folositi impreuna in pat nu ar strica. Daca esti mai pudica, incearca macar sa-i arati ca esti dispusa sa inveti mai multe de la el si lasa-l sa-ti exploateze corpul asa cum ti-ai dorit mereu de fapt.

IUBITUL, PESTI

Desi sunt reci, barbatii din zodia pestilor nu fac decat sa ascunda faptul ca sunt cu adevarat niste persoane cat se poate de sentimentale. abia asteapta, de fapt, ca cineva sa fie in stare sa le sparga platosa si sa le dea ocazia sa isi exprime adevaratele sentimente. Asa ca, te asiguram ca iubitul tau, daca este pesti, nu vrea decat sa ii dovedesti, prin tandrete, ca vrei sa afli tot despre el si sa il cunosti. Lasa-l sa planga daca vrea sau lasa-l sa rada, daca vrea. In ambele cazuri, cadoul cel mai potrivit consta in capacitatea ta de a-i asimila sentimentele. Nu uita! Odata ce nativul din pesti se destainuie, ai capatat un partener  loial pentru tot restul vietii.

IUBITUL, BERBEC

Berbecii, caposi din fire, se asteapta ca aceasta sarbatoare sa le fie cu totul dedicata lor. Asa ca cel mai bun cadou pe care i l-ai putea oferi este o seara in care sa te prefaci ca esti..sclava lui. Nu, nu intr-un mod murdar, decat, tarziu in noapte, daca este cazul. Asa ca gateste-i mancarea preferata, cumpara-i sticla de vin preferata, asculta cu el muzica care ii place si nu uita…zambeste tot timpul. Apoi du-l in pat si arata-i cine este seful cu adevarat. Berbecii au nevoie de femei care stiu sa ia atitudine in pat! Ce zici? Accepti provocarea?

IUBITUL, TAUR

Daca iubitul tau este in zodia taur, ar fi indicat sa stai bine din punct de vedere financiar. Nu de alta dar taurii iubesc cadourile scumpe si iubesc sa fie rasfatati. Daca si decorul este unul cu totul special, atunci ai dat lovitura. Asa ca du-i mancare la pat, maseaza-i picioarele si amenajeaza camera in care stati ca si cand ar fi dintr-un hotel de lux. Abia cand esti sigura ca este comod, da-i cadoul pe care i l-ai cumparat. Si ar fi bine sa fie unul cat se poate de scump!

IUBITUL, GEMENI

Razvratiti din sine, gemenii nu o sa admita niciodata ca sunt genul de persoane care sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor. Din simplul motiv ca urasc sa faca cadouri pentru sarbatori pe care nu le considera importanta. Geamanul va uita cu siguranta sa iti cumpere un cadou si cel mai probabil vaincropi ceva pe ultima suta de metri. Asa ca nu te chinui prea tare sa iti dai seama ce ar putea sa-l multumeasca si cumpara-i ceva simbolic. Oricum, te va iubi la fel de tare. Ba mai mult, se va simti prost cand va realiza ca el nu ti-a cumparat mare lucru.

IUBITUL, RAC

Racii adora sa fie rasfatati şi alintati. Asa ca de Ziua Indragopstitilor ofera-i dragostea ta mai mult decat de obicei si va fi de-a dreptul incantat. Ii place sa stea acasa, prin urmare nu organiza o iesire in oras pentru a sarbatori. Mai repede ai putea sa inviti la voi o parte din prietenele tale single. Asa, lucrurile ar putea degenera intr-un mod placut, mai ales pentru el. Tocmai datorita faptului ca este mare amator de …curiozitati sexuale!

IUBITUL, LEU

O declaratie de dragoste cu mare fast ii va topi inima iubitului tau in zodia leului. Daca ii spui cat de mult il iubesti si cat este de important pentru tine, se va simti in al noualea cer. Leii adora sa stie ca sunt admirati si apreciati si tocmai de aceea ar fi bine sa il faci sa se simta ca un adevarat rege. Da, asta presupune sa il lauzi cat poti de mult si in pat, unde trebuie sa te lasi dominata.

IUBITUL, FECIOARA

Barbatii in zodia fecioarei nu sunt firi prea romantice, dar se asteapta sa oricum sa primeasca  o dovada a dragostei parteneri de Ziua Indragostitilor. Chiar daca ce le oferiti nu este decat simbolic, ati dat lovitura. La fecioare conteaza foarte mult dovada ca cineva s-a gandit si la ei. Cum s-ar spune in popor, gestul contaza!

Continuarea pe Lyla.ro