HOROSCOP DECEMBRIE 2015: Cum stai cu dragostea în ultima lună a anului

HOROSCOP DECEMBRIE 2015: Nativa din Fecioară este tot mai curioasă şi dornică de experienţe inedite pe plan amoros în această perioadă.

24 nov. 2015, 10:20
HOROSCOP DECEMBRIE 2015: Cum stai cu dragostea în ultima lună a anului

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 Săgetător: 

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această lună, aşa că ar trebui să profiţi de ocaziile care ţi se oferă.

După mult timp nu vei mai fi singură şi îţi va plăcea la nebunie, însă nu trebuie să îţi faci prea mari speranţe. De Sărbători vei fi înconjurată de persoane dragi, însă imediat după vei reveni la singurătate. Orice relaţie începută în această perioadă nu va dura prea mult!

Capricorn

În luna decembrie vei lua cele mai înţelepte decizii cu privire la viaţa ta sentimentală. Vei descoperi multe lucruri care te fac fericită şi vei alerga după ele chiar dacă va trebui să îţi neglijezi partenerul. Fă tot ce îţi stă în putinţă pentru a fi fericită şi renunţă la a mai pune binele celorlalţi în defavoarea ta.

Vărsător

Nu te vei concentra prea mult pe dragoste în această lună, ci din contră munca îţi va ocupa o mare parte din timp. Chiar dacă vin Sărbătorile şi ar trebui să te gândeşti mai mult la familie, acum ai impresia că este şansa ta de a avansa în carieră şi nu vrei să o pierzi. Fă ceea ce simţi!

Peşti

Luna aceasta vei simţi o uşoară inferioaritate în faţa iubitului tău, lucru care îţi va aduce multe frustrări. Faptul că este mereu în centrul atenţiei, ia tu aproape deloc, vă va crea neplăceri în cuplu. Încearcă să comunici mai deschis cu acesta şi să îi spui ceea ce simţi fără să crezi că te umileşti.

Berbec

Dacă tu şi iubitul tău vă iubiţi cu adevărat, atunci puteţi obţine împreună tot ce v-aţi propus. Este foarte important să nu îl consideri un duşman cu care să fii într-o permanentă competiţie, ci să formaţi o echipă. Dacă eşti singură, vei avea tendinţa de a avea unele gesturi necugetate faţă de bărbaţi cu angajamente serioase.

Citeşte mai multe pe eva.ro