HOROSCOP DECEMBRIE 2017: Două zodii vor câştiga la LOTO în luna cadourilor: Ce numere trebuie să joci, eşti pregătit?

Luna cadourilor se apropie, astfel că un câştig suplimentar de bani nu strică niciodată.Potrivit astrologilor, există două ZODII care vor fi guvernate de “Zeii Norocului” în ultima lună din 2017.

13 nov. 2017, 19:58
HOROSCOP DECEMBRIE 2017: Două zodii vor câştiga la LOTO în luna cadourilor: Ce numere trebuie să joci, eşti pregătit?

Horoscop: De obicei, nu prea reuşesc să dobândească bani sau alte bunuri fără să depună un mare efort, dar de data asta, se schimbă macazul.

Aşadar, care sunt cele două zodii care vor da lovitura chiar şi dacă vor juca la Loterie? Acestea sunt Berbec şi Balanţă.

Se pare că, pentru nativii acestor zodii problemele din anii trecuți vor dispărea și se vor bucura de multe luni de liniște și armonie pe toate planurile: în dragoste, la serviciu și pe plan financiar.

Zilele norocoase ar fi pentru Berbeci pe 14 decembrie, iar pentru Balanţe 20 decembrie, însă toată luna va fi favorabilă pentru ei.

Berbecul este de obicei o persoană foarte norocoasa. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au șanse foarte mari de a câștiga la loto, însă nu vor fi impresionate sau copleșite de un câștig mare. Cu cât un berbec inveșteste mai mult, cu atât va câștiga și mai mult. Pentru anul 2017, berbecul se poate ajuta și de câteva numere care îi sunt mai norocoase: 2, 8, 12, 25 sau 31.

Citeşte mai multe pe huff.ro