Horoscop decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Parcursul malefic al planetei Jupiter va transforma succesul în eșec

Horoscop decembrie 2020. În luna decembrie, planeta Jupiter trece dintr-un sector favorabil într-un parcurs malefic, succesul transformându-se în eşec. Ce sectoare de viaţă sunt afectate aflați în cele ce urmează de la astrologul România TV, Adrian Bunea.

30 nov. 2020, 14:52
Horoscop decembrie 2020 cu Adrian Bunea. Parcursul malefic al planetei Jupiter va transforma succesul în eșec
Horoscop decembrie 2020 cu Astrologul Adrian Bunea

Horoscop decembrie 2020. Astrologul Adrian Bunea are și un sfat: „Nu uitați! Soarta omului este mereu în mâinile lui, căci viitorul nu a fost hotărât dinainte„.

Horoscop decembrie 2020 Berbec

Poţi înregistra o scădere a prestigiului tău personal în urma unui conflict verbal sau a unor încurcături mai mult sau mai puţin intenţionate pe care le poţi face în privinţa unor documente oficiale importante. Un membru al familiei te poate ajuta să nu intri în încurcături şi în orice vrei să întreprinzi trebuie să dai dovadă de corectitudine.

Horoscop decembrie 2020 Taur

Nu ai deloc o perioadă favorabilă pentru promovarea unor examene dacă nu eşti suficient pregătit, la probe nu trebuie să te bazezi pe intuiţie, inspiraţie sau noroc pentru că nu vei avea sorţi de izbăndă. În schimb prin comunicare poţi beneficia de conjuncturi favorabile în activitatea din care îţi câştigi existenţa, la locul de muncă.

Horoscop luna decembrie 2020 Gemeni

Nu este un moment favorabil pentru a obţine unele avantaje materiale ce provin de la alte persoane, în special cele de la un membru al familiei. În schimb cu ajutorul partenerului de viaţă şi prin modul comunicativ prin care îi farmeci pe cei din jurul tău poţi obţine o majorare a veniturilor obţinute prin muncă.

Horoscop decembrie 2020 Rac

Ai probleme majore de comunicare cu partenerul de viaţă şi relaţia voastră este pusă din greu la încercare. Îţi trebuie doar multă răbdare, stăpânirea orgoliului, iar dacă apar unele oportunităţi favorabile nu trebuie decât să le fructifici şi nivelul de înţelegere în relaţie revine la cote normale pentru că numai împreună puteţi răzbi în viaţă.

Horoscop luna decembrie 2020 Leu

Este un moment de plată pentru faptele tale rele din trecut, astfel poţi avea probleme la locul de muncă, iar câştigurile tale pot fi afectate. şi totuşi, dacă ai fost autorul unor fapte bune, poţi beneficia de conjuncturi favorabile şi beneficiezi de un sprijin important din partea copiilor tăi, este vorba de un ajutor material de la descendenţi sau de la alte persoane.

Horoscop decembrie 2020 Fecioară

Distracţia îţi este interzisă în această perioadă dar cauza reală o găseşti în interiorul tău, în atitudinea ta care dă naştere unor reacţii neplăcute la cei din jurul tău care nu te apreciază şi nu te simpatizează deloc. Cel mai bine îţi vezi de muncă şi poţi avea momente bune în compania familiei şi a partenerului de cuplu.

Horoscop decembrie 2020 Balanţă

Viaţa de familie şi liniştea căminului poate fi tulburată de refuzul tău în faţa unor ocazii de progres în viaţă care presupun asumarea unor riscuri sau renunţarea la propriul egoism. În schimb comunicarea cu toată lumea duc la creşterea simpatiei de care te bucuri şi astfel beneficiezi de sprijin în rezolvarea problemelor de acasă.

Horoscop luna decembrie 2020 Scorpion

Poţi primi o veste nefavorabilă în legătură cu activitatea pe care o desfăşori la locul tău de muncă şi ulterior poţi avea probleme în achitarea ratelor la credite. Promovarea unui examen, a unui test profesional sau găsirea unor surse alternative de câştig prin muncă te pot scăpa de aceste dificultăţi de moment, comunicarea este utilă.

Horoscop luna decembrie 2020 Săgetător

Câştigurile realizate prin muncă, prin forţele tale proprii pot fi afectate, totul din cauza că cei din jurul tău nu prea mai au o părere bună despre tine, iar scăderea prestigiului pe care o înregistrezi este cumva legată de partenerul de cuplu. Un alt membru al familiei te poate susţine financiar şi astfel poţi depăşi problemele de moment.

Horoscop decembrie 2020 Capricorn

Te poţi confrunta cu unele probleme de sănătate, şi cum nimic nu este întâmplător în viaţă, totul se datorează unor fapte rele din trecutul tău pe care ai avut de ales să le faci sau nu şi pentru care acum vei plăti. Partenerul de viaţă şi fraţii tăi sunt singurele persoane pe care te poţi baza şi care te pot ajuta să revii la o stare bună.

Horoscop decembrie 2020 Vărsător

Greşeli dintr-un trecut mai îndepărtat îşi fac simţite efectele scopul fiind înţelegerea noţiunilor de bine şi de rău. Astfel poţi avea probleme cu prilejul oricărei ieşiri la distracţie, când nu vei reuşi să te simţi deloc bine, şi nu te poţi împrumuta de bani dacă vei avea nevoie. În schimb ai momente bune la locul de muncă însoţite de câştiguri.

Horoscop decembrie 2020 Peşti

Poţi avea unele dificultăţi în plan profesional în activitatea ta din care îţi câştigi existenţa, problemele din cadrul căminului şi cele din relaţia de cuplu au consecinţe nefaste asupra activităţii tale profesionale. Doar schimbări de temperament şi atitudine îţi pot aduce apreciere şi respect în cadrul colectivului de la locul de muncă.

Acestea sunt previziunile privind tranzitul afectat al planetei Jupiter pe durata lunii decembrie. Astrologul Adrian Bunea poate fi urmărit și pe pagina personală de facebook AdiBunAstrolog