Horoscop decembrie 2021. Finalul de an vine cu multe bucurii pentru trei zodii

În luna decembrie vor fi unele evenimente astrale menite să susțină anumite zodii. Avem lista zodiilor norocoase.

01 dec. 2021, 12:12
Horoscop decembrie 2021. Finalul de an vine cu multe bucurii pentru trei zodii

Horoscop decembrie 2021.

Cele patru evenimente marcante ale ultimei luni sunt: Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător de pe 4 decembrie, al treilea careu dintre Saturn din Vărsător și Uranus în Taur de pe 24 decembrie(precedentele au avut loc pe 17 februarie și 14 iunie), retrogradarea lui Venus în Capricorn (19 decembrie), intrarea lui Jupiter în Pești de pe 29 decembrie(am avut deja un preambul al acestui tranzit în perioada 14 mai – 28 iulie).

Unii dintre noi vor dori să se termine mai repede anul, alții îi vor mulțumi lui 2021 pentru reușite. Cert este că unele zodii se vor bucura mai mult de noaptea de revelion. Ba chiar, astrele îi invită  să își facă planuri încă de pe acum.

Horoscop decembrie 2021 Pești/Ascendent în Pești

Cel mai important aspect al lunii decembrie este intrarea lui Jupiter în semnul vostru. Asta, pe 29 decembrie. Aduceţi-vă aminte ce aţi făcut în perioada 14 mai – 28 iulie sau ce aţi vrut să faceţi atunci pentru că, de la finalul lui decembrie, poate căpăta rost, poate prinde viaţă. Vă poate aduce şi multe oportunităţi, dar ştiţi ce se întâmplă? O să aveţi impresia că le puteţi pe toate, dar nu va fi aşa uşor. Astrele vă încurajează să vă setați intenţii sau să vă căutați oamenii care să vă ajute de la începutul anului viitor.

Horoscop folcloric cu Mihai Voropchievici. Ce zodii au noroc în horoscopul tradiţional românesc
Săgetător/Ascendent în Săgetător

În decembrie ai potenţial mult. Să nu uităm de faptul că Luna Nouă şi eclipsa de 4 decembrie se petrec în semnul tău. Adică poţi începe ceva, se poate schimba ceva în viaţa ta sau, dintr-o dată, să simţi un aer nou, de prospeţime, din orice punct de vedere. Faptul că Jupiter, guvernatorul vostru, schimbă semnul în decembrie şi va intra în casa a 4-a, la ce ne duce cu gândul? Vă puteţi căuta casă, puteţi vinde o casă, puteţi vinde un teren, puteţi închiria altă casă, că vă puteţi ocupa de decorare sau vă mutaţi din ţară pentru că vă place să călătoriţi sau să căutaţi mai mult pe partea spirituală, faceţi ceva prin grădină, pe lângă casă. Îmbunătăţirea mediului în care locuiţi e importantă.

Horoscop Osho 2022: Karma din viaţa anterioară te afectează, e timpul să rupi vechile tipare
Horoscop decembrie 2021 Capricorn/Ascendent în Capricorn

Venus va fi în semnul vostru. Dintr-o dată, aveţi nevoie de admiraţie, de validare, aveţi nevoie să vă schimbaţi look-ul, să vă puneţi în valoare, vreţi ca ochii să fie aţintiţi asupra voastră, indiferent dacă sunteţi femei sau bărbaţi. Profitaţi de luna decembrie, mai ales dacă ştiţi că sunteţi singuri şi până acum nu aţi făcut nimic în acest sens. Şi chiar dacă sunteţi într-o relaţie, Venus vă face să îl atrageţi pe partener din nou, să îl faceţi să se reîndrăgostească. Şi în acelaşi timp, Venus retrogradă în semnul vostru vă arată dacă relaţia în care sunteţi mai are potenţial sau nu. Şi poate şi voi, care nu renunţaţi atât de uşor, veţi căuta alte lucruri. Şi când voi căutaţi o relaţie, o căutaţi pe anumite premise, adică aveţi nevoie de siguranţă emoţională şi materială.


loading...
Partenerii noștri