Horoscop decembrie 2023. Cu ce regrete şi energii puternice intrăm în 2024, previziuni pentru toate zodiile

Retrogradarea lui Jupiter în Taur se încheie pe 30 decembrie, insistând să nu revii la modele prudente și temătoare pentru noul an 2024.

29 nov. 2023, 12:11
Horoscop decembrie 2023. Cu ce regrete şi energii puternice intrăm în 2024, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop decembrie 2023. În luna decembrie 2023, așteaptă-te să întâmpini noi provocări în timp ce reflectezi asupra regretelor tale și îți refaci energia înainte de noul an. Concentrează-te pe construirea unui plan de joc structurat pe termen lung, pe măsură ce Mercur își începe șederea sa scurtă în Capricornul metodic și matur pe 1 decembrie.

Vei observa cum sentimentele tale romantice cresc în intensitate pe măsură ce Venus, orientată către relații, se mută în Scorpionul pasional pe 4 decembrie, consolidând relațiile tale de dragoste și dorința ta de romantism. Din fericire, odată cu încheierea retrogradării lui Neptun în Pești pe 6 decembrie, îți va fi mai ușor să păstrezi încrederea și să insufli mai multă încredere în evoluția vieții tale amoroase. Menține-ți mintea deschisă și o atitudine pozitive față de experiențele noi. Retrogradarea lui Jupiter în Taur se încheie pe 30 decembrie, insistând să nu revii la modele prudente și temătoare pentru noul an 2024.

Horoscop decembrie 2023 BERBEC
Abordarea ta aspirațională pentru stabilirea unor noi obiective de carieră nu va fi suficientă pentru a te îndrepta către noi culmi în decembrie. Dacă nu îți iei timpul să examinezi cu atenție punctele tale slabe, nu vei atinge obiectivele propuse, dragă Berbec. Acordă o atenție specială credințelor și fricilor care te țin în loc. Introdu-te treptat în fluxul productiv al lunii decembrie și continuă să acorzi atenție elementelor de bază ale visurilor tale în creștere. Poate suna plictisitor, dar cu cât dedici mai mult timp și efort etapelor de planificare, cu atât va fi mai mare succesul tău.

Zodiac chinezesc decembrie 2023. Anca Dimancea: „Apa Yin creează probleme care să erupă, dar trei zodii sunt lovite de Zen”

TAUR
Chiar dacă nu te simți încrezător în evoluția vieții tale amoroase, nu lăsa sentimentele anxioase să se răspândească. Nu este treaba ta să te îngrijorezi cum prezentul ar putea influența viitorul. Trăiește în prezent, dragă Taur, și bucură-te de fiecare secundă de afecțiune, grijă și plăcere intimă împărtășită cu cei dragi. Cu cât îți permiți să te deschizi despre sentimentele tale cele mai adânci, cu atât mai mult te vei vindeca și vei atrage angajamentul pe care îl dorești prin optimismul și încrederea ta. Ai încredere că cei dragi te vor îndruma în direcția potrivită.

Horoscop decembrie 2023 GEMENI
Dragă Gemeni, fii atent în privința deciziilor financiare comune luate în decembrie, mai ales dacă treci prin momente de frustrare și incertitudine în relațiile tale. Implicarea în obligații contractuale cu un prieten, inamic sau iubit va amplifica dificultățile, pe măsură ce retrogradarea disruptivă a lui Mercur stârnește confuzie începând cu 13 decembrie. Tentativa de a te implica complet în munca ta îți va oferi distragere temporară și te va umple de pasiune și scop. Asigură-te că evaluezi riscurile potențiale atunci când te implici în competiții intense la locul de muncă sau într-o poveste de dragoste fierbinte la birou.

RAC
Lipsa de încredere în cariera ta te va determina să iei în considerare dacă munca ta asiduă se transformă în rezultate dorite. Nu te judeca aspru, dragă Rac. O deviere poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a aduna inspirație și motivație. Viața ta amoroasă se încinge în decembrie, iar tu poți fi atras de o poveste de dragoste captivantă. Nu te încrede prea devreme în oameni; atașamentele premature ar putea duce la suferință dacă tu și partenerul tău aveți așteptări diferite.

Horoscopul iernii 2023-2024. Urania face previziuni despre bani, carieră, sănătate, dragoste

Horoscop decembrie 2023 LEU
Impulsionat de o dorință profundă de a-ți repara relațiile, vei oferi celor care te-au dezamăgit o șansă să se răscumpere. Nu trebuie să îți cobori garda complet pentru a ierta, dar trebuie să fii sincer în intențiile tale de a reconstrui legăturile. Nu accepta împăcarea dacă nu poți renunța la atașamentul față de trecut. Noi romane vijelioase te așteaptă, și vei fi bucuros că ai ținut standardele tale înalte. Distrează-te în timpul întâlnirilor, dar nu gândi prea mult în viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.