Horoscop decembrie: Cum stai cu banii în funcţie de zodia ta

Horoscop decembrie: Nativa din Peşti va câştiga mai bine în această perioadă, însă trebuie să fie raţională atunci când vine vorba de cheltuieli.

25 nov. 2015, 07:17
Horoscop decembrie: Cum stai cu banii în funcţie de zodia ta

SĂGETĂTOR

Câştigurile tale din această lună vor fi direct proporţionale cu cheltuielile, de aceea nu prea o să apuci să te bucuri de bani. Traversezi o perioadă bună a vieţii tale şi deşi nu poţi face economii, stilul tău de viaţă devine unul din ce în ce mai luxos.

CAPRICORN

Nu vei câştiga mai mulţi bani în luna decembrie, însă nu este exclus să primeşti unele cadouri valoroase. Chiar dacă tu nu te bucuri de o situaţie financiară bună, trebuie să fii la rândul tău darnică cu cei atenţi cu tine. Perioada Sărbătorilor îţi va aduce cheltuieli în plus, însă te vei descurca!

VĂRSĂTOR

Câştigi destul de bine, însă trebuie să ştii cum să îţi gestionezi banii. Cel mai probabil sfaturile cuiva din familie te vor ajuta să faci economiile mult dorite. Chiar dacă vei avea cheltuieli în plus faţă de alte luni, vei avea din ce, aşa că nu trebuie să regreţi! În plus de asta, îi vei face fericiţi pe cei din jurul tău, iar zâmbetul lor ar trebuie să fie de ajuns.

PEŞTI

Luna aceasta vei câştiga cu siguranţă mai mulţi bani şi va fi doar meritul tău. Tocmai din această cauză ar trebui să fii chibzuită şi să îţi gestionezi banii cu mare atenţie. Nu te situa la extreme, cheltuie din ei cât să fii fericită şi să simţi că a meritat să lupţi şi să faci atâtea eforturi!

Citeşte mai multe pe eva.ro