Horoscop decembrie: Final de an de coşmar pentru patru zodii. Sărbătorile aduc numai ghinioane

Patru zodii trec prin clipe grele până la finalul anului și vor întâmpina obstacole pe parcursul lunii decembrie. Acești nativi vor fi puși la încercare.

08 dec. 2021, 10:20
Horoscop decembrie: Final de an de coşmar pentru patru zodii. Sărbătorile aduc numai ghinioane

Horoscop decembrie: Ultima lună a anului este a cadourilor, a Sărbătorilor şi a vacanţelor. Cu toate acestea, nu toate semnele astrale au parte de momente fericite ân decembrie. Există patru zodii care ar vrea să treacă foarte repede această lună glamour.

Horoscop decembrie Taur
Nativii acestei zodii vor avea parte de o lună destul de grea. Apar probleme atât la job, cât și în viața personală. O persoană apropiată îi dezamăgește profund și nu mai știu în cine să aibă încredere. Din această cauză nu se pot concentra mai deloc la locul de muncă și nu pot da tot ce au mai bun, așa că sunt nevoiți să abandoneze unele sarcini sau să le amâne pentru anul viitor. S-ar putea ca unele lucruri să se rezolve la finalul lunii sau măcar la începutul anului viitor.

Horoscop decembrie 2021. E luna lor de aur, 4 zodii au succes uriaş. Moş Crăciun vine în fiecare zi cu veşti bune
Rac
Racii nu sunt pe deplin mulțumiți de cum stau lucrurile în viața personală. Au conflicte cu unele persoane apropiate și chiar se pot îndepărta de unele rude sau prieteni. Situația nu este roz nici în viața sentimentală. Relația cu partenerul se încheie din cauza unor probleme pe care nu le-au rezolvat la timp. Nativii singuri își doresc pe cineva, dar simt că nu se pot apropia de nimeni.

Horoscop decembrie Capricorn
Nativii zodiei Capricorn avea probleme mai ales în plan financiar. Nu au fost foarte productivi în ultima vreme, iar consecințele se simt și la venituri. Sunt nevoiți să facă unele compromisuri ca să rezolve această situație. Acești nativi se simt lipsiți de energie și multe lucruri nu ies așa cum își doresc. Simt nevoia să ia o pauză și să uite de agitația din jurul lor.

Horoscop Pavel Globa: Trei zodii norocoase în decembrie, trei zodii care au totul pe tavă în 2022
Pești
Luna decembrie vine cu provocări și pentru nativii Pești. Este o perioadă încărcată la locul de muncă și au obosit, nu au timp se se ocupe de ei și nu pot lucra la capacitate maximă. În viața sentimentală situația nu este tocmai bună. S-ar putea să aibă un conflict uriaș cu persoana iubită sau chiar să încheie relația în preajma sărbătorilor. De asemenea, nativii Pești ar trebui să fie atenți și la sănătate. Nu trebuie să ignore semnalele pe care le transmite corpul, chiar dacă sunt minore.