Horoscop: Descoperă care sunt cumpenele tale din săptămâna 18-24 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie

Citeşte horoscopul şi descoperă care sunt cumpenele tale din săptămâna 18-24 iulie, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
17 iul. 2016, 08:18
Horoscop: Descoperă care sunt cumpenele tale din săptămâna 18-24 iulie. Previziuni pentru fiecare zodie

Rac

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, ba chiar vei găsi soluţii la unele probleme mai vechi. Este foarte important să te concentrezi pe ceea ce merită, adică pe relaţia ta amoroasă, dar şi pe oportunităţile care ţi se oferă pe plan profesional. Nu te încrede în partenerii de afaceri care nu s-au dovedit a fi de încredere de-a lungul timpului.

Leu

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, însă va trebui să fii foarte activă la locul de muncă. Cel mai probabil e vorba de sarcini pe care trebuie să le duci la bun sfârşit înainte de a pleca în concediu. Discută cu un coleg în care ai încredere despre eventualele hopuri peste care poţi da.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc iulie 2016. Luna descoperirilor

Fecioara

Vei întâmpina aceleaşi probleme cu banii ca şi până acum, aşa că nu vei fi prea surprinsă. De data aceasta, însă, vei vrea să schimbi ceva în viaţa ta pentru a putea să o duci mai bine. Ai nevoie de mai mult curaj şi să îţi asumi riscuri, nu vei pierde nimic dacă încerci!

Balanta

Există riscul ca în aceste zile să provoci un mare scandal din cauza naturii jobului tău. Partenerul tău de viaţă nu mai este dispus să accepte indiferenţa faţă de viaţa de familie şi va lua atitudine. Momentul este total nepotrivit, mai ales că acum ai sarcini extrem de importante de dus la bun sfârşit. Vei fi nevoită să faci o alegere!

Citeşte mai mult pe eva.ro