HOROSCOP: Diferenţa de vârstă ideală dintre tine şi iubit, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce diferenţă de vârstă ar trebui să existe între tine şi partenerul perfect, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut. Află şi cum îţi influenţează acest lucru relaţia.

RomaniaTV.net
06 oct. 2012, 05:20
HOROSCOP: Diferenţa de vârstă ideală dintre tine şi iubit, în funcţie de zodia ta

Berbec. Este recomandat să-ţi găseşti un partener de aceeaşi vârstă sau cu câţiva ani mai tânăr.

Taur. Pe lângă siguranţa materială, ai nevoie şi de un bărbat serios, care îşi doreşte o familie. Este ideal ca diferenţa dintre tine şi partenerul tău să fie de cel puţin patru ani.

Gemeni. Priveşti viaţa cu relaxare, îţi place să te distrezi, să încerci tot felul de lucruri noi, iar toate astea le poţi face alături de un partener mai tânăr decât tine. Poţi avea o relaţie fericită alături un bărbat care este mai mic decât tine cu maximum doi ani.

Rac. Partenerul tău trebuie să fie cu cel puţin trei ani mai în vârstă decât tine. Pentru că familia este importantă pentru tine, ai nevoie de un bărbat care să-ţi împărtăşească aceste valori.

Leu. Este indicat ca partenerul tău să fie cu patru, cinci ani mai în vârstă decât tine. Nu este indicat să-ţi alegi un partener mai tânăr, pentru că ai tendinţa de a-l domina, ceea ce în timp îi poate crea frustrări.

Fecioară. Firea ta tradiţionalistă îţi spune că diferenţa optimă este aceea de doi ani, în favoarea bărbatului. Instinctul tău funcţionează perfect, pentru că această diferenţă este ideală pentru tine.

Balanţă. O diferenţă de vârstă de minimum trei ani este perfectă pentru tine, mai ales că îi priveşti cu multă admiraţie pe bărbaţii cu o experienţă de viaţă cât mai vastă.

Scorpion. Eşti foarte predispusă să-ţi găseşti un partener de viaţă mult mai tânăr. Îţi place să fii liderul în relaţie pentru că vrei să deţii controlul, să iei deciziile şi să ai autoritate deplină.

Săgetător. Poţi avea o relaţie de succes alături de o persoană de aceeaşi vârstă sau chiar mai tânără, dar nu cu mult.

Capricorn. Eşti nativa cu cea mai mare atracţie către partenerii cu mult mai în vârstă. Pe tine nu te sperie o diferenţă de vârstă de până la 15-20 de ani, pentru că îi priveşti cu admiraţie pe bărbaţii maturi.

Vărsător. Este indicat ca partenerul tău de viaţă să fie cu maximum doi, trei ani mai tânăr decât tine.

Peşti. Eşti atrasă de bărbaţii care sunt de aceeaşi vârstă cu tine pentru că puteţi avea multe în comun.