Horoscop: Dive în tinereţe, doamne la bătrâneţe. 4 zodii care îmbătrânesc frumos

Bătrâneţea sună puţin înfricoşător pentru fiecare dintre noi. Şi asta pentru că nu ştim la ce să ne aşteptăm de la viaţă. Astrele dau asigurări pentru câteva zodii că n-au de ce să se teamă, întrucât vor reuşi să-şi trăiască ultimii ani de viaţă în cel mai bun mod cu putinţă.

RomaniaTV.net
13 sept. 2016, 08:10
Horoscop: Dive în tinereţe, doamne la bătrâneţe. 4 zodii care îmbătrânesc frumos

Berbec

Tineretea ti-o vei trai la cote maxime. Te vei bucura de tot ce e mai bun si mai frumos, insa nici la batranete nu te vei da la o parte de la lucrurile care iti pot aduce bucurie. Este momentul in care vei fi capatat suficienta intelepciune incat sa devii mai blanda si mai docila. Nu te vei opri din actiune, insa acum vei trece in extrema cealalta: te vei bucura de roadele muncii tale de-o viata si vei pleca in vacante lungi, poate chiar in croaziere in jurul lumii, dar iti vei ajuta activ si copiii.

Citeşte şi  Horoscop: Zodii oropsite de soartă! Nimeni nu vrea să fie în pielea lor

Rac

Nu te vei schimba deloc la batranete. Vei ramane la fel de buna si de blanda si iti vei pastra dezinvoltura din tinerete. Poate ca vei manca mai sanatos si vei avea mai multa grija de sanatatea ta, renuntand la vicii. In rest, vei fi plina de viata, mereu pusa pe glume, vei ramane la fel de mamoasa, poate chiar mai ceva decat in anii tineretii. Vei deveni mai organizata si ceva mai pragmatica. In rest, nu vei reusi niciodata sa-ti arati varsta din buletin.

Citeşte mai mult pe ele.ro