Horoscop Dragobete 2019. Ce zodii suferă din dragoste de Ziua Iubirii

Horoscop Dragobete 2019. Ce zodii suferă din dragoste de Ziua Iubirii. Află ce zodii suferă la capitolul dragoste de ziua tradițională a iubirii la români.

24 feb. 2019, 06:09
Horoscop Dragobete 2019. Ce zodii suferă din dragoste de Ziua Iubirii

După ce cuplurile au sărbătorit cu fast Ziua Îndrăgostiților, horoscopul vine cu vești importante În timp ce cuplurile se pregătesc să petreacă de Dragobete, pe 24 februarie.

Citeşte şi Horoscop MISTIC 2019. Mariana Cojocaru trage un mare semnal de alarmă pentru anul acesta. Aceste zodii sunt în pericol în vară

Berbec

Horoscop Dragobete 2019. Berbecii se vor simți lipsiți de concentrare și de răbdare și nu se simt confortabil pentru a organiza o ieșire cu ocazia acestei sărbători. Astrologii le recomandă să evite călătoriile lungi și să aleagă să petreacă Dragobetele la căldura căminului sau la un restaurant în apropiere, care nu necesită prea multă organizare și efort. Zdia Berbec nu trece printr-o perioadă fasta la capitolul socializare, relații. Au nevoie de multă înțelegere și tact din partea partenerului de viață.

Taur

Horoscop Taur Dragobete 2019. Taurii sunt puși pe distracție de Dragobete, iar sărbătoarea lor va fi una simplă. Vor prefera întâlnirile cu prietenii care implică distracție. Vor vorbi de iubire, relații, poate vor viziona filme de dragoste, totul într-o atmosferă cât se poate de plăcută. Pesemne că erotismul s-a consumat mai mult de Valentine’s Day.

Gemeni

Horoscop dragoste Gemeni. Vor avea posibilitatea de face lucuri cu totul diferit, vor alege locuri care să le reaprindă flacăra iubirii. Din nefericire, nu toți Gemenii vor ajunge la un rezultat plăcut, iar asta îi va pune serios pe gânduri. Mai merită relația lor o șansă?! Au multe de aflat pe viitor!

Rac

Horoscopul de Dragobete pentru zodia Rac aduce în discuție exigenele partenerului de cuplu, la care vor fi nevoiți să răspundă. Astfel că, fie reușiți să vă relaxați împreună, fie tensiunea și conflictul se vor accelera. Astrologii le recomandă să-și folosească imaginația și să se înarmeze cu foarte multă răbdare.

Leu

Horoscop dragoste 2019 Leu. De Dragobete, simți că-l ai pe partenerul de viață la degetul mic, că este la dispoziția ta mereu. Dacă consideri că asta ți se cuvine și iei dragostea „for granted”, cum spun americanii, atunci vei avea de suferit pe termen lung. Este momentul să-i acorzi mai mult respect și considerație partenerului de viață.

Continuarea horoscopului pe a1.ro.