Horoscop dragoste 11 octombrie 2021. Schimbări majore în plan sentimental

Pe masura ce Venus se deplaseaza si mai adanc in zodiac Sagetatorului, dorinta ta de a fi mai mult si de a face mai multe se extinde.

11 oct. 2021, 00:49
Horoscop dragoste 11 octombrie 2021. Schimbări majore în plan sentimental

Horoscop dragoste 11 octombrie 2021. Pot aparea oportunitati de a atrage pe cineva in viata ta. Se anunta dezvoltari romantice, dar pentru asta trebuie sa te implici mai mult.

Horoscop dragoste 11 octombrie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Viata ta amoroasa poate cunoaste si momente de tensiune. Trebuie sa fii atent la vorbele pe care le rostesti. Nu inrautati lucrurile cu cuvinte spuse aiurea. Daca esti singur, o noua intalnire ar putea sa-ti redea bucuria de a trai in iubire si pasiune.

Citeste si HOROSCOP RUNE 11 – 17 octombrie, cu Mihai Voropchievici. Acești nativi primesc o veste care le poate schimba viața

Horoscop dragoste 11 octombrie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Lasa deoparte egoismul si raspunde pozitiv la nevoile partenerului. Numai atunci cand amandoi veti fi fericiti, calmi si impliniti, veti putea face urmatorul pas in relatia voastra. Daca esti singur, renunta la comportamentele disperate. Mai mult, nu-ti imagina ca vei ramane singur toata viata. N-o sa cuceresti pe nimeni cat timp esti morocanos.

Horoscop dragoste 11 octombrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Lucrurile incep sa se miste in viata amoroasa, iar daca te-ai confruntat in ultima vreme cu probleme de cuplu, acestea sunt pe cale sa dispara cat de curand. Daca esti singur, atragi cu usurinta multe priviri. Profita de moment si apropie-te de persoana pe care o placi si tu! Astrele sunt de partea ta si iti vor da un ajutor neasteptat.

Citeste si Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Saturn îşi reia mersul direct prin Vărsător. Furtuni în relaţii, lecţii dure de viaţă

Horoscop dragoste 11 octombrie 2021 RAC (21 iunie – 22 iulie)

In viata personala nu poti sa obtii ceea ce vrei, daca nu stii sigur ceea ce vrei de fapt. Nu te poti plange ca nu gasesti partenerul perfect, daca nu stii cum vrei sa arate, ce calitati sa posede etc. Daca esti implicat intr-o relatie, spune lucrurilor pe nume. Nu astepta ca partenerul sa iti ghiceasca gandurile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.