Horoscop DRAGOSTE 12-18 iulie 2021. Venus şi Marte îşi continuă alianţa specială

Mercur s-a mutat in sensibilul Rac si face unghiuri deosebite cu planeta oprimismului Jupiter aflat in miscare retrograda.

12 iul. 2021, 09:39
Horoscop DRAGOSTE 12-18 iulie 2021. Venus şi Marte îşi continuă alianţa specială

Horoscop dragoste 12-18 iulie 2021.

Venus si Marte isi continua alianta lor speciala in Leu, fara a mai fi perturbati de Saturn cel serios. Devii mai jucaus si mai doritor de intalniri. Cuplurile stabile petrec mai mult timp impreuna si creeaza amintiri care ii fac sa se simta in siguranta. De asemenea, patrarul de Luna in Balanta pune focusul pe relatii, iar opozitia dintre Pluto si Soare poate aduce ceva tensiuni.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste 12-18 iulie 2021 Berbec
Timpul este cel mai mare vindecator. Gaseste-ti alte preocupari, intoarce-te la hobby-urile tale. Fa ceea ce-ti aduce placere si vei uita de suferinta ta. Apreciaza-te, iubeste-te, valorizeaza-te. Aceasta atitudine va atrage persoane compatibile cu tine. Daca esti implicat intr-o relatie, vei face un pas inainte. Urmeaza o cerere in casatorie, sau poate va mutati impreuna, sau poate vine barza…

Horoscop dragoste 12-18 iulie 2021 Taur
Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, vestile sunt bune: te bucuri de armonie si pasiune alaturi de partenerul de viata. Daca esti singur, este recomandat sa fii pozitiv si sa iesi mai mult in lume. Nu vei atrage pe nimeni daca esti posac si morocanos si te inchizi in casa.

Horoscop dragoste 12-18 iulie 2021 Gemeni
Lasa retelele de socializare si treci la socializarea traditionala. Iesi in lume, mergi la petreceri, deschide-ti inima si lasa dragostea sa intre in viata ta. Sunt sanse mari sa intalnesti pe cineva, poate chiar o relatie de prietenie sa se transforme in altceva. Planetele sunt favorabile formarii unui cuplu pe care toata lumea sa-l invidieze.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop SAPTAMANAL 12-18 iulie 2021. Ce ai de vindecat?
Iata horoscop saptamanal pentru 12-18 iulie 2021. Mercur s-a mutat in sensibilul Rac si face unghiuri deosebite cu planeta oprimismului Jupiter aflat in miscare retrograda. Insa, in ciuda mersului „inapoi”, acest duo aduce energie pozitiva, incurajatoare, datatoare de idei si creativitate.

Horoscop Urania 11- 16 iulie 2021. Kiron retrograd, toate se dau peste cap. Ce zodii scapă de ghinioane
A doua parte a saptamanii aduce o opozitie intre Pluto si Soare care te determina sa fii mai practice. Totusi, Soarele in Rac poate opune rezistenta schimbarii si poti simti inconfortabil cu ideea de transformare. Si, totusi, e nevoie de ea pentru a vindeca trecutul.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbecule, aceasta perioada este foarte plina si importanta pentru tine. Perceptia ta si abilitatile tale de comunicare vor fi foarte active, gratie influentelor planetare, iar ele te vor ajuta sa iti exprimi ganduri si emotii cu scop de vindecare a unor relatii, asa cum nu puteai sa o faci pana acum. O situatie neasteptata cu potential de stres poate aparea spre finele saptamanii, mai ales daca alegi sa calatoresti, insa este doar o predispozitie. Gandeste-te bine care iti sunt sentimentele si ce vrei cu adevarat, in loc sa insisti pe situatii care nu duc nicaieri. Saptamana iti va da oportunitatea sa schimbi unele proiecte de viitor daca ceva te preocupa. Ai incredere in instinctele tale, in special pe tot ce inseamna relatii si subiecte financiare.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taurule, aceasta saptamana va stabiliza unele schimbari permanente in relatiile tale. Planetele creaza un mediu in care ai nevoie sa fii mult mai atent pe acest plan. Tine-ti intentiile de viitor si gandurile doar pentru tine si nu le impartasi cu nimeni deocamdata. Sociabilitatea ta va deveni mai intensa si vei avea ocazia sa petreci timp minunat cu oamenii dragi. Revizuieste si prioritizeaza orice aspect ce tine de incredere, bani si valori. Poti fi preocupat cum sa gestionezi cel mai bine o situatie importanta pentru tine. Ca sa te descurci cu ea, dedica-ti tot timpul de care ai nevoie ca sa te gandesti bine la toate aspectele.

Horoscop rune 12-19 iulie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura pe toate planurile!
Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, in aceasta saptamana te vei focusa pe munca ta si pe oamenii care sunt prezenti in ea. Sunt subiecte de care trebuie sa te ocupi. Vei avea o agenda plina, totusi ai nevoie sa iti mentii atentia totala pe detalii si sa fii cu un pas in fata evenimentelor. Asteapta-te la unele tensiuni spre finele saptamanii ce pot erupe de la o problema pre-existenta, cu scop de a vindeca orice a mai ramas de vindecat pe aceasta tema. Un vechi amic poate sa apara si sa te faca sa te intrebi daca aceasta relatie merita sa fie revigorata sau ar trebui sa fie lasata deoparte, doar cu ce a fost candva ca amintire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.