Horoscop Urania 11- 16 iulie 2021. Kiron retrograd, toate se dau peste cap. Ce zodii scapă de ghinioane

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 10 - 16 iulie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

10 iul. 2021, 11:35
Horoscop Urania 11- 16 iulie 2021. Kiron retrograd, toate se dau peste cap. Ce zodii scapă de ghinioane

Horoscop Urania 11- 16 iulie 2021 Berbec

Între 10 și 11 iulie, în zori, sectorul casei și al familiei va fi mai provocator; treburi curente dar și evenimente de importanță diferită, în funcție de context, declanșate de forța Lunii Noi în Rac din 10 iulie și motivate în plus de intrarea planetei Mercur, pe 11 iulie, în zodia Racului; până pe 28 iulie, aceasta va spori nevoia de comunicare, de dialog, de schimb de impresii între nativi și părinții sau rudele lor apropiate. Perioada va fi presărată cu disfuncții și nemulțumiri, multe dintre ele nerostite dar trăite destul de intens în interioritate. Accente afective sau emoționale care se vor constitui ca argumente în locul celor obiective sau raționale.

Între 11 iulie, după ora 03:21, și dimineața zilei de 13 iulie, stare de spirit marcată de nevoia de a compensa niște nemulțumiri personale conturate în alte sfere de viață și activitate; dorința intensă de a face lucruri speciale care să-i scoată din starea de plictiseală, de monotonie sau de enervare cu care se confruntă; chef de aventură. Între 13 iulie, după ora 11:31, și după-amiaza zilei de 15 iulie, rutină, sarcini de serviciu obișnuite, mod de viață banal, plictisitor sau exasperant pentru unii. Stare de sănătate în parametri normali.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma loveşte multe zodii în weekend
Între 15 iulie, după ora 16:32, și 16 iulie, Berbecii nu vor avea o mare disponibilitate pentru relațiile parteneriale, mai ales pentru cele care i-ar solicita intens; din comoditate, ei vor prefera amânările, dialogurile politicoase, confortabile dar ineficiente. Pe 16 iulie, Kiron va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 decembrie, timp în care va tranzita casa I a identităţii celor născuți în zodia Berbecului, și va reprezenta un factor de permanentă revizuire a atitudinii față de lume și viață ori a deciziilor luate în ultimul an și care s-au dovedit a nu fi fost utile, permițând, astfel, un șir de reevaluri necesare.

Horoscop Urania 11- 16 iulie 2021 Taur

Între 10 și 11 iulie, în zori, efort de a învăța sau de a se informa de la surse cu privire la un aspect de viață publică ori privitor la relația nativilor cu o instituție pentru care nu au încă pregătirea sau experiența necesară. Informații care schimbă, întrucâtva, datele problemei ori care îi obligă pe cei născuți în zodia Taurului să facă apel la noțiunile însușite de-a lungul tipului, posibil moment al examenelor și al examinărilor care marchează un început de drum nou profesional (școlar, pedagogic, educațional), sub patronajul Lunii Noi din 10 iulie și al intrării planetei Mercur în zodia Racului în ziua de 11 iulie. Între 11 iulie, după ora 03:21, și dimineața zilei de 13 iulie, tensiuni între nativi și rude (părinți), ipostaze care vor fi trăite cu intensitate (îngrijorare, enervare, conflicte) și care vor avea în centrul atenției o problemă domestică, funciară, locativă, patrimonială. Nu sunt excluse ipostazele de viață din categoria “fără altă ieșire”, care se nasc din constrângeri și ipostaze extreme care se consumă rapid și dramatic.

Horoscop Mihai Voropchievici iulie 2021. Jupiter retrograd, se anunţă o dragoste nouă, fierbinte
Între 13 iulie, după ora 11:31, și după-amiaza zilei de 15 iulie, viața sentimentală nu le va oferi nativilor momente speciale. În mod normal, relațiile, trăirile, speranțele lor vor evolua în registrul cunoscut de multă vreme. Între 15 iulie, după ora 16:32, și 16 iulie, stare de sănătate mulțumitoare, destul de echilibrată care le va oferi un cadru organic prielnic desfășurării activităților cotidiene.

Pe 16 iulie, Kiron va intra într-o mișcare aparent retrogradă în care va rămâne până pe 19 decembrie, timp în care le a oferi Taurilor îndemnuri discrete dar constante de a-și reevalua viața, trăirile, deciziile și intențiile. Atenție la sfârșitul săptămânii, la modul în care vor primi niște observații, remarci critice sau la situațiile mai puțin agreabile în care s-ar putea afla și în care va fi nevoie să reacționeze prudent, temperat și adecvat.

Horoscop Urania 11- 16 iulie 2021 Gemeni 

Între 10 și 11 iulie, în zori, Gemenii trebuie să analizeze cu răbdare toate implicațiile pe care le pot avea niște opțiuni legate de gestionarea unor sume de bani importante pentru nivelul lor de trai. Luna Nouă din 10 iulie îi poate pune în situația de a face economii. În noua atitudine față de bani (cheltuială, investiție, împrumuturi) Mercur, care va intra pe 11 iulie, în sectorul banilor câștigați din muncă proprie, le va veni în ajutor, obligându-i să se întoarcă la principiile sănătoase și necesare ori de câte ori vor avea tentația să se lase entuziasmați de o ipoteză de viață costisitoare, de o cumpărătură care nu e necesară. Între 11 iulie, după ora 03:21, și dimineața zilei de 13 iulie, perioadă bună dar solicitantă, plină de impulsuri intense care le pot induce nativilor reactivitate crescută, vehemență, imprudență, atitudine combativă. Le va da curaj și tărie de spirit în cazul unor examene dar va introduce tendințe excesive în celelalte aspecte de viață comună, oficială sau publică. Între 13 iulie, după ora 11:31, și după-amiaza zilei de 15 iulie, context lipsit de noutate în latura familială și domestică; banalități, treburi curente. Între 15 iulie, după ora 16:32, și 16 iulie, viață interioară degajată, dorință de a evada din cotidian, de a se relaxa sau a se distra fără să se obosească. Gemenii nu vor da curs acelor tipuri de petrecere a timpului liber care presupun deplasări obositoare, pregătiri intense, agitație. Moment fertil pentru cei care desfășoară activități de creație și mai ales de interpretare, relație frumoasă cu publicul, imaginație, fantezie, spirit înnoitor dispus spre experimente culturale. Pe 16 iulie, Kiron va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 decembrie, va crea un teren sensibil în relațiile cu prietenii sau cu apropiații prin activități comune, motivându-i pe nativi să-i reevalueze pe aceia și să-și revizuiască atitudinea față de ei.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro