Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Luna Nouă în Vărsător ne ajută să evoluăm spiritual şi să ne clarificăm aspecte importante din viaţa noastră

Luna Nouă în Vărsător, care se formează pe 1 februarie, înlesneşte evoluția și clarificarea unor anumite aspecte importante din viaţa noastră, al căror rost nu l-am putut înţelege până acum.

28 ian. 2022, 12:40
Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Luna Nouă în Vărsător ne ajută să evoluăm spiritual şi să ne clarificăm aspecte importante din viaţa noastră

Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie 2022. Luna Nouă în Vărsător aduce în prim plan noi perspective, favorizează gândirea îndrăzneață și limpede, ne dă curajul de a aborda situaţii noi care vizează un viitor mai bun și luminos.

Totodată, acest aspect al Lunii ne determină să ne detaşăm de micile noastre drame individuale pentru a ne implica în construirea unui viitor colectiv, bazat pe colaborare și cooperare.

Cum va influenţa Luna Nouă în Vărsător fiecare zodie în parte, aflăm din previziunile Uraniei.

Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie 2022 BERBEC

Între 31 ianuarie, după ora 11:43′, și 2 februarie la prânz, posibile evenimente care să-și pună amprenta pe o relație de prietenie, cu atât mai mult cu cât, în dimineața zilei de 1 februarie, va avea loc Luna Nouă în Vărsător, care, pe lângă surprize și trăiri intense, le va oferi Berbecilor o perspectivă nouă asupra unor persoane, împrejurări și proiecte comune.

Din 4 februarie, după ora 16:57′, și, ulterior, pe 5 și 6 februarie, Luna va străbate zodia Berbecului, dându-le celor care s-au născut în acest semn ambiție, vigoare, bună capacitate de mobilizare, reacții rapide, trăiri intense.

Citeste si Horoscop februarie. Cea mai NOROCOASĂ zodie din luna februarie! Nimic nu le stă în cale

Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie 2022 TAUR

Sectorul vieții publice și al preocupărilor socio-profesionale va sta sub semnul Lunii Noi în Vărsător din 1 februarie. Aici s-ar putea declanșa situații speciale și împrejurări de natură să pună într-o ecuație rigidă o chestiune ce ține de exercitarea profesiei sau de o atitudine ce va conta în planul imaginii publice a nativilor.

Din 4 februarie, după ora 16:57′, și, ulterior, pe 5 și 6 februarie, motive de îngrijorare sau preocupări curente, dar enervante.

Citeste si Horoscop special: Mihai Voropchievici anunţă zodia cu karma grea. Runele fiecărei zodii în 2022

Horoscop Urania 29 ianuarie – 4 februarie GEMENI

Luna Nouă în Vărsător, din 1 februarie, care va introduce o notă specială, de surpriză, dar și de nevoia de a lua decizii îndrăznețe ca o condiție a succesului și/sau a unei schimbări necesare.

Atenție în cazul celor maturi (41/42 sau 49/50 de ani) care pot fi puși în situația de a-și reconfigura profilul profesional. Din 4 februarie, după ora 16:57′, și, ulterior, pe 5 și 6 februarie, motive de enervare din cauza unui prieten sau a unei activități comune care nu funcționează corect sau eficient.

Citeşte restul zodiilor, pe www.libertatea.ro