Horoscop dragoste 16 mai 2022. Ziua stă sub semnul irascibilităţii. Cine se desparte, cine face o pauză, cine trece la nivelul următor

Contextul astral al zilei influenţează în principal sectorul relaţiilor de cuplu. În cazul nativilor din anumite zodii, astăzi sunt posibile "mişcări" radicale. Ce zodii sunt predispuse la despărţiri şi ce zodii trec la nivelul următor în relaţia de cuplu, aflaţi din rândurile următoare.

16 mai 2022, 09:30
Horoscop dragoste 16 mai 2022. Ziua stă sub semnul irascibilităţii. Cine se desparte, cine face o pauză, cine trece la nivelul următor

Horoscop dragoste 16 mai 2022 BERBEC

Azi, vă treziţi într-o situație foarte stresantă, în care întreaga responsabilitate apasă pe umerii voştri. Încearcaţi să nu luaţi decizii la cald, ci aşteptaţi momentul oportun pentru a acționa, chiar dacă cei din jur pun presiune pe voi. Foarte important! Încetaţi să-i mai mulţumiţi pe toți, este rețeta perfectă pentru dezastru.

Horoscop dragoste 16 mai 2022 TAUR

Dimineață daţi dovadă de irascibilitate din cauza oboselii acumulate în ultima perioada. Este momentul să reduceţi cât dde mult puteţi programul de muncă. După-amiază, vă aşteaptă o provocare financiară. Nu-i dați, însă, prea multă importanţă pentru că nu vă va afecta atât dde mult pe cât vă aşteptaţi.

Horoscop 16 mai 2022 GEMENI

Optimismul cu care priviţi spre o acţiune anunţată în perioada următoare vă va motiva să duceţi mai departe ce aţi început. Vă apropiaţi de succes, iar prietenii, colegii şi familia vă susţin mai mult ca niciodată. Felul în care vă stimulaţi unii pe alţii se va dovedi a fi sursa principală de energie către succesul visat.

Horoscop dragoste 16 mai 2022 RAC

Aveţi la dispoziție o zi întreagă pentru a vă duce la bun sfârșit bunele intenții pe care aţi tot așteptat să le transformaţi în realitate. Chiar dacă anumite situații nu vă vor fi pe plac, nu aveţi de ce să le daţi prea multă atenție. Puteţi trece peste ele cu ușurință, înlocuindu-le cu ceva care vi se pare mai potrivit.

Horoscop dragoste 16 mai LEU

Din cauza relaţiei de cuplu care nu mai este tocmai roz, sunteţi complet destabilizaţi. Nu este cel mai bun moment să rezolvi problemele cu persoana respectivă sau să primești explicații. În zilele următoare, anumite informații noi vă vor permite să judecaţi altfel situația. Însă tensiunile se vor aplana doar dacă veţi face uz de diplomaţie.

Horoscop dragoste 16 mai 2022 FECIOARĂ

Azi, nu sunteți în cea mai bună formă și aveți tendința să faceţi din ţânţar armăsar. Încercaţi să evitați discuțiile în contradictoriu. Ţineţi cu tot dinadinsul să aveţi dreptate, iar îndârjirea de a susţine lucruri nu tocmai adevărate îi poate scoate din minţi pe apropiaţi. S-ar putea să fiți nervoşi şi din cauza lipsei banilor, dar această problemă se va rezolva curând.

Citeste si Jupiter in Berbec 2022-2023. Cum afecteaza Planeta norocului casele zodiacale in functie de ascendent

Horoscop dragoste 16 mai 2022 BALANŢĂ

Este o zi potrivită pentru a vă întâlni cu rudele şi a petrece împreună. Totul merge perfect, discuţiile sunt plăcute, iar la finele zilei veţi putea spune că a fost o zi plină de momente fericite. Mai mult, cineva apropiat vă poate da o informaţie care să vă ajute în rezolvarea unei probleme care vă dă de ceva timp bătăi de cap.

Horoscop dragoste 16 mai SCORPION

Evitaţi toate provocările care vin astăzi înspre voi. Orice mică dispută se poate transforma într-un adevărat război. Încercaţi pe cât se poate să nu puneţi paie pe foc.

Horoscop dragoste 16 mai 2022 SĂGETĂTOR

Contextul astral vă sprijină și vă inspiră să găsiţi mjloace și soluții inteligente, profitabile, în sfera profesională și a finanțelor. Chiar dacă vă veţi confrunta şi cu  oareşce opoziții, în special din partea partenerului de viață, e important să vă ascultaţi intuiţia și să faceţi ce simţiţi că este mai potrivit pentru voi.

Horoscop dragoste 16 mai 2022 CAPRICORN

Azi, sunteţi pe deplin privilegiați de faptul că sunteţi puși în fața unor oportunități pe care nu multe persoane au ocazia să le înfăptuiască. Sunteţi cât se poate de siguri pe propriile forțe, ceea ce vă conferă un rol principal astăzi, atât la serviciu, cât şi în familie.

Citeste si Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 mai 2022. Zodia care atrage numai ponoase toată săptămâna. Previziunile runelor

Horoscop dragoste 16 mai 2022 VĂRSĂTOR

Fiți deosebit de prudenţi astăzi, pentru că puteți avea probleme cu sănătatea sau puteţi fi chiar victimele unor accidente. Nu va supra-solicitați! Evitați, în măsura în care este posibil, călătoriile lungi și petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteți deveni irascibil, iar certurile din nimic nu sunt excluse.

Horoscop dragoste 16 mai 2022 PEŞTI

Astăzi aveţi nevoie de ajutorul unui apropiat, de un sfat de la cineva în care aveţi încredere. Vă confruntaţi atât cu probleme emoționale, cât și cu probleme la locul de muncă. Din fericire, aveţi în jurul vostru oameni pe care chiar puteţi conta, aşa că nu e cazul să vă faceţi probleme prea mari.