Horoscop DRAGOSTE 18-24 octombrie 2021. Câtă intensitate, se anunţă o săptămână fierbinte

Iata horoscop saptamanal pentru 18-24 octombrie 2021. Saptamana incepe in forta. Jupiter, planeta sperantei, a dezvoltarii, a optimismului, planeta norocului, iese din miscarea retrograd.

18 oct. 2021, 21:17
Horoscop DRAGOSTE 18-24 octombrie 2021. Câtă intensitate, se anunţă o săptămână fierbinte

Horoscop dragoste saptamanal pentru 18-24 octombrie 2021. Daca inceputul saptamanii sta sub semnul iesirii din retrograd ale lui Jupiter si Mercur, fnalul saptamanii este marcat de intrarea Soarelui in Scorpion. Scorpionul aduce acea schimbare senzuala, profunda, palpitanta. Scorpionul intensifica tot ce tine de intimitate, sexualitate.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 18-24 octombrie 2021. Care sunt zilele săptămânii cu noroc la bani
Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Relatia de cuplu decurge in termeni normali, dar ai putea incerca sa o imbunatatesti. Fa tot ce-l incanta pe partenerul tau, gaseste oportunitatile care sa va apropie si mai mult. Fa gesturi romantice, oricat de mici. Vei vedea o imbunatatire semnificativa a atmosferei in doi. Daca esti singur, poti intalni o persoana interesanta dupa care sa ti se aprinda calcaiele.

Horoscopul dragostei Taur
Partenerul de cuplu vine cu o idee de relaxare in doi. Iti place aceasta abordare speciala si esti gata sa mergi alaturi de persoana iubita pana la capatul lumii. Weekend-ul se anunta fierbinte. Daca esti singur, deschide-ti ochii si priveste bine in jur. S-ar putea ca marea dragoste sa fie fix langa tine, iar tu sa nu-ti dai seama.

HOROSCOP SPECIAL: Cum să-ţi împlinești destinul karmic, în funcţie de zodie
Horoscop dragoste Gemeni
Se anunta surprize placute in aceasta saptamana. Partenerul te surprinde cu initiative romantice si cu multa pasiune. Daca esti singur, poti petrece mai multe clipe romantice alaturi de o persoana din trecutul tau. Desi te incanta ideea ca mai bine asa decat singur, ia in calcul ranile pricinuite de prima despartire. Abia atunci hotaraste daca este cazul sa mergi sau nu mai departe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop SAPTAMANAL 18-24 octombrie 2021. Vesti fabuloase!
Iata horoscop saptamanal pentru 18-24 octombrie 2021. Saptamana incepe in forta. Jupiter, planeta sperantei, a dezvoltarii, a optimismului, planeta norocului, iese din miscarea retrogradă in care a fost in ultimele 4 luni. De asemenea, Mercur isi incheie si el cel de-al treilea retrograd din 2021, care a inceput in 27 septembrie. Miercuri, 20 octombrie, ne vom bucura de o frumoasa Luna plina in Berbec ce aduce mai multa nevoie de schimbare, mai multa actiune. Pregatit pentru vestile fabuloase ale saptamanii?

.
Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Aceasta este o saptamana cu o Luna plina transformatoare pentru tine, draga Berbec! Ea pica in casa ta astrala a curgerii energiei si a transformatii. Trage o linie sub toate legaturile, conexiunile care tot ce iti fac este ca te sug de resurse si energie, fizic si emotional. Lucrurile se intampla rapid si lasa o urma pe care nu ai cum sa o gresesti sau ratezi. Sorteaza-ti si ordoneaza-ti finantele, plateste-ti datoriile si trage o linie de demarcatie cu cei care doar iau. O schimbare neasteptata financiara te poate surpinde platind o datorie si taind astfel niste legaturi sau primind o suma de bani.

Aceasta Luna plina in Berbec iti trezeste si un mare sex appeal, energie si abilitatea de a-i apropia pe altii de tine. Intalnirile sexuale pot fi intense. In oricare caz, experienta este eliberatoare. Esti pregatit pentru schimbare ? Este timpul sa trasezi niste granite potrivite pentru tine cel de acum.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Daca ai umblat prin viata purtand ochelari de protectie precum un cal la cursa, este timpul ca acestia sa fie dati, in sfarsit, la o parte, dandu-ti o arie mai mare de viziune asupra vietii tale si perspectiva clara. Luna plina in Berbec de astazi te gaseste explorand zone necunoscute, draga Taur. Ca sa iesi afara din zona ta de confort implica sa ai viziune. Care este viziunea ta ? Este timpul sa iti pui aceasta intrebare. Aceasta Luna plina nu este o energie usoara si nici nu da confort intarind credintele in care te simti in siguranta. Ea este aici sa iti deschida ochii cu privire la un nou mod de a privi lucrurile. Imbratiseaza-l si elibereaza-te de preconceptiile care nu iti mai servesc.

Poate ca ai fost ocupat cu frecusurile uzuale, hartogarii, aplicatii, comunicari, si abia acum poti vedea saltul pe care il ai in fata spre o glorie mai mare. Nu este grozav ? Este foarte posibil ca respectul tau de sine si veniturile sa aiba o crestere buna.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Urmeaza un moment important de cariera pentru zodia ta. Munca depusa a fost dificila in ultimii ani dar aceasta saptamana are Luna plina in deschizatorul de drumuri Berbec, deci trebuie sa spui si tu parerea ta despre orice se intampla. Conecteaza-te la puterea ta interioara si fa-ti vocea auzita. Schimbari rapide de varf iti pot deschide un spatiu unde nu ai mai fost pana acum. Sau niste schimbari aleatorii de evenimente iti pot provoca autoritatea, destabiliza reputatia. Ce vrei de fapt cu adevarat ? Cine vrei sa fii ? Te identifici cu ce este acum in viata ta ?

Saptamana aceasta esti sustinut astral sa faci progrese in orice aspect de casa si familie. Fii dinamic ! Pune-te la inaintare in orice rol de lider. Toata lumea stie ca poti. Este un flux bun de comunicare si ai putea fi implicat adanc in studiu si scris. Si contractele sunt pe rol in a fi implinite. Vorbeste clar si afla cine e cu tine si cine nu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.