Horoscop dragoste 2022. Trei zodii vor fi lovite de săgeata lui Cupidon

Anul 2022 vine cu multe schimbări în plan amoros, multe dintre ele pozitive. Contextul astral îi sprijină pe nativi în evoluţia lor, îi ajută să vindece traume din trecut şi să depășească convingeri limitative care nu le-au adus decât blocaje până acum în relaţia de cuplu.

06 dec. 2021, 16:56
Horoscop dragoste 2022. Trei zodii vor fi lovite de săgeata lui Cupidon

Horoscop dragoste 2022. Nativii din trei zodii vor fi cu adevărat privilegiaţi de astre, în 2022, mai ales dacă reuşesc să scape de prejudecăţi.

Horoscop dragoste 2022 TAUR

Astrele au surprize plăcute pentru Tauri, cu atât mai bine-venite cu cât au suferit mult pe plan sentimental în ultimii ani. Acești nativi au șanse mari să-și găsească marea dragoste. Trebuie doar să fie mai deschiși și să renunțe la unele prejudecăți.

De asemenea, Taurii vor avea mult mai mult de câştigat dacă vor învăţa să ia oamenii aşa cum sunt şi să nu mai judece după aparenţe, dacă vor înţelege că toţi oamenii sunt valoroşi, chiar dacă, poate, au avut de suferit de pe urma lor. Şi mai au de învăţat Taurii că, indiferent cât de mult i-a făcut cineva să sufere, acea persoană a apărut în viaţa lor cu un motiv, să le predea o lecţie.

Citeste si Horoscop 2022. Energie astrală mai puţin tensionată. Schimbări majore mai ales în ceea ce privește sistemul de valori al nativilor

Horoscop dragoste 2022 FECIOARĂ

Fecioarele sunt şi ele favoritele astrelor în anul 2022 în plan sentimental. Cu toate acestea, nu vor fi scutite de momente mai dificile, pe care le vor putea depăşi destul de uşor dacă vor schimba perspectiva de abordare.

Totodată, nativii Fecioară își pot da seama că dragostea vieţii lor se află chiar sub nasul lor. Poate fi vorba despre o cunoștință mai veche, de un prieten foarte bun sau chiar de un coleg.

Citeste si Horoscop 2022. An de coşmar pentru o zodie, totul îi merge pe dos

Horoscop dragoste 2022 SCORPION

Astrele îi sprijină pe Scorpioni în găsirea sufletului-pereche, în 2022, deşi, aparent, acest lucru nu va fi uşor. Aceşti nativi s-ar putea confrunta cu neîncrederea în respectiva persoană, astfel încât să nu se apropie de ea cu prea mare uşurinţă. Dacă îi va acorda o şansă, se vor convinge că pot avea încredere în ea.

Șansele să-și găsească jumătatea sunt mari în primăvară. O perioadă similară este așteptată și în lunile iulie-august, când Scorpionii vor fi copleșiți de emoții și sentimente.

Începutul anului este favorabil nativilor aflaţi într-o relaţie mai veche. Aceştia au şanse mari să treacă la următorul nivel al relaţiei.


loading...
Partenerii noștri