Horoscop dragoste 2023. Zodiile cu care ar trebui să eviți să formezi un cuplu, în funcţie de zodia ta

Dragostea – este de bază pentru atât de multe lucruri din ceea ce facem în viața noastră de zi cu zi. De-a lungul vieții o căutăm în mod activ, o creăm sau o  deîmpărtășim, crezând că este cheia fericirii.

15 ian. 2023, 23:11
Horoscop dragoste 2023. Zodiile cu care ar trebui să eviți să formezi un cuplu, în funcţie de zodia ta

Horoscop dragoste 2023. Aici devine mult mai dificil – deși înțelegem importanța fundamentală a iubirii în viețile noastre, încă ne luptăm să o înțelegem, să o măsurăm sau să o explicăm într-un mod tangibil pe care să-l putem folosi pentru a ne îmbunătăți propriile experiențe. Este o extensie a eului nostru spiritual sau ceva care poate fi explicat biologic?

Cu cât experții studiază mai mult subiectul, evaluând și înțelegând diferitele faze, tipuri și reacții la iubire din viața noastră, cu atât înțelegem mai bine modul în care această forță puternică funcționează în viața noastră. Cercetătorii au descoperit chiar că experimentarea sentimentelor de dragoste și afecțiune declanșează schimbări chimice în creier care combat stresul, creează un sentiment de siguranță, calmează mintea, îmbunătățește energia și creează sentimente de „apropiere” cu cei din jurul nostru.

Previziuni 2023. Zodia care îşi găseşte jumătatea în acest an

În ciuda multelor sale beneficii, căutarea de a găsi dragostea este departe de a fi ușoară. Pe parcurs, probabil că veți lovi denivelările de pe drum, trăind frângerea inimii, confuzie, durere, furie și dezamăgire. Cu toate acestea, recunoașterea rezultatului final merită efortul, ne ridicăm pe noi înșine, ne scuturam și continuăm să mergem înainte.

Vești bune! Deși nu există o modalitate sigură de a determina exact cu cine ar trebui să urmezi o relație, există o serie de indicatori care arata dacă cineva se va potrivi sau nu în viața ta. Aceste predicții se concentrează în jurul micilor detalii ale personalității noastre – punctele forte, punctele slabe, dorințele, reacțiile naturale și temerile. Deoarece zodia noastra ne oferă o înțelegere de bază a acestor concepte, aceasta poate fi, de asemenea, folosita la un nivel foarte larg pentru a evalua cu cine este cel mai probabil să „facem clic”, precum și ce relație este probabil să cadă în gol.

Deși aceasta nu este o analiză definitivă, iată o mică perspectivă care să vă ajute în căutarea „sa”.

Horoscop dragoste 2023 Berbec (21 martie – 19 aprilie): evita Leul
Amândoi posedând personalități incredibil de puternice și dominante, s-ar putea să fii intoxicat de entuziasmul și energia care provin inițial din conexiune, totuși, aceeași energie este incredibil de volatilă și nu va trece mult până când îți va exploda în față. Fiecare hotărât să preia conducerea, această pereche se va lupta zilnic, și nu doar intr-un mic dezacord. Dacă ești pregătit pentru al treilea război mondial, atunci s-ar putea să fii pregătit pentru dinamica pe care o va aduce o pereche Berbec-Leu. În cele din urmă, se va încheia într-o explozie majoră de țipete, ceartă și inimi frânte – nu este viitorul pe care probabil îl cauti.

Horoscop dragoste 2023 Taur (20 aprilie – 20 mai): Evita Leul
Loiali unei greșeli, Taurul își va răspândi partenerul cu afecțiune, care alimentează imediat egoul incredibil al unui Leu. Acest lucru va funcționa foarte bine pentru o perioadă scurtă de timp, până când Leul va începe să simtă influențele posesive, încăpățânate și temeinice ale partenerului său Taur. Taurul va fi orb la faptul că există o problemă, tratându-și partenerul ca pe un premiu. Leul, totuși, se va simți sufocat, prins și plictisit. Nu vor face decât un efort cinstit pentru a o face să funcționeze, hotărâți să păstreze aparențele, iar apoi, într-o zi, se vor rupe și pur și simplu vor pleca fără nicio explicație. Confuz, fără nicio indicație că va veni, Taurul va rămâne cu inima frântă și amara.

Horoscop 2023. Cele mai norocoase zodii ale anului. Pe cine avantajează Jupiter, planeta norocului

Horoscop dragoste 2023 Gemeni (21 mai – 20 iunie): Evita Scorpionul
Gemenii sunt fluturii sociali din fiecare grup, sărind de la o persoană la alta, flirtând cu oricine care privește mult în direcția lor generală. În timp ce energia pasională și misterioasă a unui Scorpion le va atrage atenția devreme, fii atent. Această pasiune este mai adâncă decât pot spera Gemenii să fie pregătiți și pun totul la inimă. În timp ce Gemenii ar putea încerca să joace după regulile partenerului lor Scorpion, ei se vor simți înăbușiți și probabil vor începe să se strecoare și să-și ascundă acțiunile doar pentru a se distra puțin. În cele din urmă, secretul va ieși la iveală și Scorpionul va exploda complet, atacând Geamanul și lăsându-i incredibil de răniți și dărâmați.

Rac (21 iunie – 22 iulie): Evita Berbecul
Natura incredibil de sensibilă a racului este alimentată prin comunicare deschisă, împărtășind cum se simt în orice moment. Acesta este opusul modului în care funcționează Berbecul, alegând să-și îmbutelieze emoțiile și să-și mențină personajul independent și „puternic”. Racul ar putea încerca să-și minimizeze emoțiile pentru ca acest lucru să funcționeze, insa cu toate acestea, aceste sentimente vor ieși la suprafață în cele din urmă și când vor fi într-un final asupra Berbecului, acestia vor fi confuzi, nesiguri cum să gestioneze situația, iar Racul va fi lăsat să se simtă neînțeles, singur si neiubit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.