Horoscop DRAGOSTE 21-27 SEPTEMBRIE 2020. Ultimatum intens si sexy

Horoscop dragoste saptamanal pentru 21-27 SEPTEMBRIE  2020. Comunicarea este intansa intreaga saptamana. Ce trebuie sa spui? Cine da ultimatum? Cine primeste unul? Soarele intra in Balanta in ziua echinoctiului de toamna, vara s-a terminat, trage linie si socoteste ce e de facut.  Odata cu intrarea lui Mercur in Scorpion, comunicarea devine si mai intense, si mai sexy. Te descurci? Esti speriat de urmatorul pas?

21 sept. 2020, 12:45
Horoscop DRAGOSTE 21-27 SEPTEMBRIE 2020. Ultimatum intens si sexy

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

In viata amoroasa domnesc pacea si calmul. Te bucuri de compania partenerului si discutati despre visele comune pe care le aveti. Esti singur? Zeita Fortuna iti aduce in cale oameni nou, sarmanti, interesanti. Fa alegerea potrivita.

Horoscopul dragostei Taur

Este momentul sa rezolvi lucrurile din punctul de vedere al relatiei de cuplu. Sunt anumite chestiuni care te deranjeaza, asa ca este momentul sa-i spui jumatatii tale ce simti. Asa va veti putea apropia. Daca esti singur, ai ocazia sa te organizezi, sa lasi trecutul in spate astfel incat sa-si faca aparitia ceva nou in viata ta.

Horoscop dragoste Gemeni

Saptamana incitanta si weekend emotional. Se prefigureaza o calatorie scurta alaturi de partenerul de cuplu. Timpul petrecut impreuna va ajuta sa consolidati relatia. Nu lasa problemele de la birou sa iti afecteze viata de familie. Daca esti singur, gandeste-te bine ce vrei de la un potential partener si cauta acele persoane care sa ti se potriveasca. Altfel iti irosesti timpul doar ca sa nu zici ca esti singur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.