Horoscop DRAGOSTE 21 septembrie 2021. Astrele favorizeaza relatia de cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, marti 21 septembrie 2021. ce zoii au noroc, ce zodii au parte de cumpene.

20 sept. 2021, 23:57
Horoscop DRAGOSTE 21 septembrie 2021. Astrele favorizeaza relatia de cuplu

Horoscop DRAGOSTE 21 septembrie 2021.

Unghiul format dintre Mercur si Pluto te face sa devii constient ca trebuie sa schimbi ceva. Ca sa faci asta, insa, trebuie sa te gandesti ce vrei mai exact? Ce rezultate iti doresti?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop DRAGOSTE 21 septembrie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Astrele favorizeaza relatia de cuplu. Profita de moment si creeaza acasa o atmosfera romantica si fierbinte. Daca esti singur, se pare ca cineva va intra in viata ta si ti-o va da peste cap. Esti pregatit sa simti fluturi in stomac?

Horoscop DRAGOSTE 21 septembrie 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Vesti bune! Libido in crestere, temperatura se ridica in dormitor. De mult nu ai mai petrecut momente atat de pasionale. Daca esti singur, este momentul sa spui celui care ti-a furat inima ce simti pentru el. Fie vei pune bazele unei relatii serioase si armonioase, fie vei primi raspunsul ca trebuie sa te reorientezi. Oricare ar fi raspunsul, pierderea timpului nu iti este de folos.

Horoscop DRAGOSTE 21 septembrie 2021  GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O perioada propice relatiei de cuplu. Partenerul are un libido crescut si nici tu nu vrei sa te lasi mai prejos. Flacara pasiunii se aprinde puternic si va arunca pe amandoi intr-o valtoare erotica. Daca esti singur, flirteaza mai mult. Vei intra mai usor in jocul seductiei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 septembrie 2021. Ce zodii stau pe o pojghiţă subţire de gheaţă
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei marti 21 septembrie 2021. Accepti si compromisul?
Iata horoscopul zilei de azi, marti 21 septembrie 2021. Daca mai aveai nevoie de dovezi ca Universul te sustine, iat-o! Cand credeai ca ai pierdut, lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Daca ai un conflict pe o idee, poate ca ai putea alege compromisul. Esti pregatit pentru el?

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cu cat incerci sa obtii mai multa atentie astazi de la oameni, cu atat iti vor ignora afisari fistichii si ideile grandioase. Abordeaza lucrurile mai sensibil. Vei fi in stare sa conduci oamenii mai bine atunci cand vei pasi in urma lor. Castiga respectul altora intelegandu-i si legandu-te la emotiile lor. Inima ta este mare si curajoasa si ai multa iubire de dat.

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021: O zodie primeşte inelul, peste alta dă norocul bănesc

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ai grija de oamenii din jurul tau. A face servicii altora este o parte importanta a zilei, intrucat compasiunea si a-ti pasa de altii iti sunt in minte. Foloseste ocazia ca sa devii sprijinul cald pentru cineva apropiat ce are nevoie de un umar sustinator. Vei castiga multi prieteni loiali de partea ta daca iti arati felul de a fi pasional altora.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Te poti simti ca si cum te scufunzi intr-un vartej emotional. Ai grija sa nu iti asumi ca ceva este al ta, cand de fapt nu este. Este important sa nu acuzi pe nimeni ca este hot sau escroc daca nu ai toate faptele si argumentele sa te sustina. A mentine totul in echilibru poate fi dificil cu toate intensitatea si sensibilitatea emotionala din aer acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.