Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021: O zodie primeşte inelul, peste alta dă norocul bănesc

Horoscopul runelor oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

18 sept. 2021, 20:13
Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021: O zodie primeşte inelul, peste alta dă norocul bănesc

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021

oferă câteva sfaturi generale. Eşti într-o etapă a cunoaşterii şi a explorării de locuri noi dar și deschis către noi încercări, mai ales în plan profesional. Te poți afla în imposibilitatea de a  rezolva responsabilitățile cotidiene.  Ar fi bine să-ți faci o imagine clară și realistă asupra deciziilor și a planurilor legate de locul de muncă, înainte de a purta discuții serioase, dacă îţi cauţi un loc de muncă. Partenerul de viaţa începe să-ți ceară mai multă implicare în sarcinile zilnice.

Horoscop rune 20- 26 septembrie 2021- Berbec
Nu îţi fie frică să fii singur o perioadă, deoarece această săptămână va fi importantă pentru a te mai linişti puţin. Este bine să ai o perioadă de „doliu” până să începi altă relație. La locul de muncă poţi primi veşti neaşteptat de bune!

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021- Taur
Fii conștient de următorii pași, pe care trebuie să îi faci cu partenerul de viaţă. Unul dintre voi doreşte  să ducă relaţia la un alt nivel. Poţi câştiga nişte bani pentru că ai muncit suplimentar.

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021- Gemeni
Cu cât ai mai multă grijă de tine, cu atât vei avea mai puțină muncă de-a lungul anilor. Gândeşte-te la acest lucru, ca la o investiție pe termen scurt și pe termen lung. Pot exista tensiuni cu partenerul de  viaţă în această săptămână.

Horoscop rune 20- 26 septembrie 2021- Rac
O săptămână bună pentru a revedea oameni care te-au emoționat și ți-au făcut bine în trecut. Nu isca totuşi discuţii care pot duce la anumite tensiuni. În planul sentimental lucrurile nu sunt tocmai bune.

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021 vine recomandări pentru toate zodiile

Horoscop 19 septembrie 2021. Contextul astral al zilei amplifică tensiunile în relaţia de cuplu
Horoscop rune 20- 26 septembrie 2021- Leu
Căută să demonstrezi maturitatea și responsabilitatea, în tot ceea ce realizezi. Nimeni nu te va prețui doar dacă arăţi prin fapte concrete. În planul sentimental poţi primi inelul de logodnă.

Horoscop rune 20- 26 septembrie 2021- Fecioară
Nu te simţi în largul tău pentru că ai exagerat cu mâncarea în ultima perioadă. Trebuie să te odihneşti bine, pentru a te repune pe picioare. Sportul poate fi cheia sucesului pentru a ajunge la o formă bună.

Horoscop rune 20- 26 septembrie 2021- Balanță
Urcuşurile și coborâșurile  ce ţi-au marcat relația pentru o vreme, te-au scos de pe taiectoria ta. Încearcă să rezolvi acest lucru cât mai curând posibil pentru că problemele se pot acumula.

Citeste si Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti ne ajută să avem revelaţii, să rezolvăm dileme. Cum sunt zodiile influenţate de acest aspect al Lunii

Horoscop rune 20- 26 septembrie 2021- Scorpion
Un superior îţi  urmăreaste munca ta de aproape, așa că fii conștient de șansele tale, de a arăta tot ce ai bun. Implică-te 100% pentru a avea succes în funcţie dar şi la salariu. În planul sentimental lucrurile pot fi surprinzătoare.

Horoscop rune 20- 26 septembrie 2021- Săgetător
O săptămână cu un consum peste medie de alcool şi mâncare te fac să nu ai cea mai bună stare. Nu mai exagera pentru că poţi ajunge la spital, mai ales ca astrele favorizează vizita cu medici. La locul de muncă poţi simţi o oboseală accentuată!

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021- Capricorn
Fii pozitiv și concentrează-te asupra relaţiei tale. Faceţi în aşa fel în cât să aveţi reciprocitate în fapte. Nativii zodiei Capricorn pot pierde nişte bani.

Horoscop rune 20- 26 septembrie 2021- Vărsător
Nativii zodiei Vărsător pot începe activitatea la un nou loc de muncă. Trebuie să ai atitudine şi să asculţi mai mult. Primeşti morală din partea familei pentru câteva lururi, pe care le tot amâni.

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021- Pești
Banii nu prea te-au mai interesat în ultima perioadă. Timpul liber pe care îl poti avea te ajută să vezi lucrurile mai clar. În dragoste este o săptămână de linişte şi energie bună.