Horoscop DRAGOSTE, 24 februarie 2024. Dragobete trece pe la tine astăzi, fii atent la semnele pe care ți le dă

Este recomandat sa vorbesti cu partenerul de cuplu despre ce ai pe suflet. Atentie, insa, sa nu te apuci sa-i aduci te miri ce invinuiri. Nu-l rani cu vorbe inutile.

24 feb. 2024, 12:06
Horoscop DRAGOSTE, 24 februarie 2024. Dragobete trece pe la tine astăzi, fii atent la semnele pe care ți le dă

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, sambata 24 februarie 2024. S-ar putea sa fie o lupta sa ne concentram pe aspectele pozitive in problemele de dragoste astazi.

Luna Plina in Fecioara atinge punctul culminant, facandu-ne constienti de toate micile lucruri care ne irita in relatii acum. Probabil ca exista mult mai multe motive sa fim recunoscatori decat sa purtam resentimente, totusi.

Mai tarziu, am putea sa ne aflam intr-un conflict cu partenerii nostri de dragoste, deoarece Venus cea idealista se incurca cu incapatanatul Jupiter. A transmite mesajul nostru este una, dar a cauta nod in papura este altceva. Ar trebui sa evitam acest din urma comportament.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Planetele favorizeaza tot felul de conversatii amoroase care te vor apropia si mai mult de partenerul de cuplu. Nu te sfii sa aduci la lumina si cele mai ascunse griji, frici, nedumeriri. Impreuna veti reusi sa gasiti solutia perfecta pentru fiecare. Esti singur? Nu pentru multa vreme? Cineva iti face ochi dulci, depinde numai de tine daca accepti avansurile sau nu!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Este recomandat sa vorbesti cu partenerul de cuplu despre ce ai pe suflet. Atentie, insa, sa nu te apuci sa-i aduci te miri ce invinuiri. Nu-l rani cu vorbe inutile. Daca esti singur, ar trebui sa ai radarele pornite. Cineva din anturajul tau iti transmite semnale si tu parca nici nu le detectezi. Ti-ai iesit din mana sau ai inceput sa iti placa singuratatea?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.