Horoscop rune 24 februarie 2024. Sowulo aduce provocări în weekend, Berkana aduce avertismente

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1.

23 feb. 2024, 23:39
Horoscop rune 24 februarie 2024. Sowulo aduce provocări în weekend, Berkana aduce avertismente

Horoscop rune 24 februarie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop Urania 24 februarie – 1 martie. Luna Plină în Fecioară ne constrânge să facem curăţenie în vieţile, minţile şi sufletele noastre. E un moment prielnic să renunţăm la lucrurile şi oamenii care ne fac viaţa amară
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Citeste si Sezonul PEȘTILOR 2024. Ce răni nevindecate intră în prim-plan. ZODIILE au de lucru până în 19 martie

Horoscop rune 24 februarie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Sowulo: O situatie prezenta prin care treci te provoaca. Astfel, esti chemat sa iti sintetizezi contradictiile si sa iti gasesti valorile – externe si interne, precum si acel sens ce te implineste in viata. Contradictiile si dificultatile din viata noastra joaca doar un rol ca sa vedem ca avem anumite contradictii in noi inca nerezolvate. Sinele inalt ne arata prin victoriile din lumea externa unde suntem puternici in interior si ne ajuta ca prin provocari sa ne schimbam in interior.

Horoscop rune 24 februarie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – Uruz : Anumite aspecte din viata pe care ai trait-o pana acum au ajuns la un final. Cu toate aceasta, nu este vorba de o runa a finalului, este in schimb o runa a noilor inceputuri. Poate ca exista un intuneric pe tunelul ce te duce spre o noua viata, dar lumina noutatilor bune va fi foarte puternica la capatul tunelului. Ai incredere si speranta. Fii pregatit sa primesti printr-o pierdere o oportunitate deghizata.

Horoscop rune 24 februarie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – ALGIZ : Semnificatie PROTECTIE. Oportunitatile si noile provocari sunt caracteristice pentru aceasta runa. Cu ele, oricum, pot aparea si influente nedorite si deci devine necesar sa te protejezi. Aici, prin acest mesaj, ti se transmite ca cea mai buna protectie este actiunea potrivita la momentul potrivit. Daca experimentezi durere, nu o nega si nu incerca sa te ascunzi de ce se intampla. Observ-o si invata de la ea, simte-o si da-i drumul : cu cat iti permiti tie insuti sa o simti, cu atat mai repede vei fi in stare sa o eliberezi. Runa Algiz iti reaminteste ca esti in proces de crestere si a fi constient de asta este cea mai buna protectie in clipe de indoiala.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – Berkana: Runa te anunta ca este nevoie de atentia ta, fii atent la tine si la tot ce te inconjoara. O crestere buna este imposibila daca nu este corelata cu situatia si cu imprejurimile. In natura exista fenomenul de inghet, iar copaci si plante mor din acest motiv. Fii asadar atent si rezonabil si incearca sa te imbunatatesti in fiecare situatie. Tot ce faci, fa bine, serios si cu grija, altfel nu mai face deloc.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro