Horoscop dragoste 26 noiembrie – 2 decembrie: Nu aduce acasă problemele de la serviciu!

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

25 nov. 2018, 12:41
Horoscop dragoste 26 noiembrie – 2 decembrie: Nu aduce acasă problemele de la serviciu!

BERBEC

Indiferent de problemele pe care le ai, cei dragi te vor ajuta să le depăşeşti cu brio. Ai alături de tine oameni care te iubesc cu adevărat şi care nu te vor lăsa la greu, iar aici este vorba şi despre partenerul tău de viaţă. Relaţia ta amoroasă este una foarte armonioasă şi sănătoasă, iar ceea ce te aşteaptă nu pot fi decât lucruri bune. Dacă eşti singură, vei avea familia şi prietenii alături orice ţi s-ar întâmpla. 

TAUR

Din păcate, în această săptămână vor ieşi la iveală diferenţele dintre tine şi partenerul de viaţă. Nu va mai dura mult până ce confruntările dintre voi vor izbuni furtunos, pentru că se pare că nu vă puteţi pune de acord cu privire la unele achiziţii de viitor. Dacă la început vei fi dezamăgită că nu obţii ceea ce îţi doreşti, pe parcurs vei constata şi accpeta că nu doar tu trebuie să iei deciziile care vă privesc pe amândoi.

GEMENI

Încearcă pe cât posibil să nu aduci acasă problemele de la serviciu. Cel mai probabil, şi partenerul tău are destule pe cap şi, cu toate acestea, nu vrea să strice atmosfera din sânul familiei. Înainte de a acţiona, gândeşte-te că nu el este vinovat pentru ceea ce trăieşti pe plan profesional şi că totul depinde doar de tine. O astfel de atitudine nu te va ajuta deloc, ci din contră va extinde supărările. 

RAC

Nu reuşeşti să îţi înţelegi partenerul şi continui să încerci să îl schimbi cu toate că eşti conştientă că tu vei fi cea care pierde. Sunteţi diferiţi şi acest lucru va unit, însă tu nu reuşeşti să îţi dai seama în vreme de pace. Cel mai probabil ai nevoie de o discuţie fermă cu el, discuţie în urma căreia să conştientizezi că îl poţi pierde din cauza obsesiilor tale. Cântăreşte bine lucrurile şi dă-ţi seama cât mai rapid ce vrei de la viaţă. 

Citeşte mai multe pe eva.ro