Horoscop DRAGOSTE 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Atentie la Mercur retrograd!

Horoscop dragoste. Incepe poate cea mai agitata perioada a anului. Mercur intra in retrograd in zodia Balanta, iar focusul se muta pe relatii.

27 sept. 2021, 10:21
Horoscop DRAGOSTE 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Atentie la Mercur retrograd!

Horoscop dragoste saptamanal pentru 27 septembrie – 3 octombrie 2021.

  Fii atent la mesajele pe care le trimiti, atentie cum vorbesti, astfel incat sa nu lasi loc de interpretari.

Dar Mercur retrograd nu aduce numai „belele”. Una din partile bune ale retrogradarii lui Mercur este ca poti clarifica multe situatii din trecut ramase in ceata.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec
Asteapta-te la o conversatie pozitiva dintre tine si partener sau un iubit/o iubita in aceasta saptamana. Tu si cineva cu care te tot intalnesti incepeti sa vorbiti serios despre directia relatiei. Incotro se indreapta ? Aveti un viitor comun ? Aveti aceeasi viziune ? Daca esti deja intr-o relatie stabila, energia astrala va sustine ajustarea la teluri comune si la ganduri bune si puncte de vedere similare si benefice.

Horoscop 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Incepe Mercur retrograd. Pe locuri, fii gata… STAI!
Horoscopul dragostei Taur
Conversatiile cu partenerul tau despre subiecte domestice devin extrem de semnificative in aceasta saptamana. Ambii puteti fi in cautarea unei locuinte sau va ganditi cum sa gestionati finantele ca sa va functioneze benefic viitorul. Saptamana va poate aduce o ocazie pentru un contract imobiliar sau pentru un deal pe care il credeai inchis. Tu si partenerul veti avea multe de discutat daca acest lucru capata contur. Ar mai putea aparea si o discutie contradictorie despre o situatie de familie care tot nu dispare. Nu lasa lucrurile sa scape de sub control.

Horoscop dragoste Gemeni
Mercur intra in retrograd, aducand o experienta potentiala de genul „s-a intors din morti” cand vine vorba de istoria ta amoroasa. Oricare din fostii sau fostele tale se pot reintoarce pentru reapropiere sau reconciliere. Pregateste-te pentru comunicare cu unii din acesti fosti. Esti gata?

Carmen Harra are previziuni sumbre pentru finalul anului 2021: „Ne vom despărţi de OAMENI care rar se nasc”
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, luni 27 septembrie 2021. Ce rana se deschide?
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, luni 27 septembrie 2021. Intrarea lui Mercur in retrograd activeaza zone din trecutul tau. Poate rani nevindecate cer sa fie bagate in seama. Poate oameni din trecutul tau apar ca sa repari ce-a fost!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Daca vrei sa echilibrezi sau sa rezolvi o problema delicata in lumea ta sentimentala sau intr-o relatie apropiata, poate sa fie mai complex decat credeai daca decizia partenerului sau actiunile sale te confuzeaza. Cheia ca sa gestionezi calm si usor consta in a fi flexibil si spontan indiferent ce apare in fata ta. Eforturile tale de sustinere si atitudinea pozitiva creeaza o diferenta uriasa acum, deci fii cea mai buna influenta pozitiva posibila.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O persoana iubita sau o dragoste potentiala poate actiona astazi intr-un mod care este mai transparent decat crede, iar tu probabil ca nu ai nevoie de mari instincte ca sa iti fie clar ca persoana are ceva in minte. Totusi, daca il/o fortezi sa se deschida mai mult poate deveni enervant sau frustrant de ambele parti, deci trimite o vibratie doar de caldura si sustinere si lasa persoana aceasta sa vina spre tine in ritmul sau.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Este important sa nu fii cu nepasare in fata unui semnal subtil pe care il primesti in viata ta sentimentala sau intr-o conexiune cu cineva special azi. Ai putea descoperi ca este vorba de ceva mai important decat credeai tu si ar putea fi un subiect care trebuie gestionat cu multa delicatete. In functie de cum reusesti sa gestionezi asta, dai un semnal partenerului actual sau viitor despre cat de serioasa consideri relatia voastra. Nu te complace in comoditate si indiferenta de a crede ca ceva important ar fi, de fapt, lipsit de importanta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.