HOROSCOP DRAGOSTE, 4 noiembrie. Racul este nervos, berbecul este melancolic, iar săgetătorul are scandal acasă

Horoscop 4 noiembrie 2014. Câteodată, calea către bărbatul potrivit pentru tine este presărată cu obstacole create chiar de mâinile tale. Află ce îţi rezervă asterele pentru ziua de marţi şi aşa cei putea evita o ceartă cu persoana iubita.

03 nov. 2014, 15:06
HOROSCOP DRAGOSTE, 4 noiembrie. Racul este nervos, berbecul este melancolic, iar săgetătorul are scandal acasă

BERBEC

Ai multe momente de melancolie. Ar fi bine sa cauti sa te relaxezi in timpul liber in compania unor prieteni mai veseli sau practicand o activitate creativa.

TAUR

Maine ai noroc în dragoste. O întâlnire, cu persoana iubita, te face sa te simti minunat. Există probabilitatea ca maine sa petreci o seara romantica alaturi de persoana iubita.

GEMENI

Esti irascibil si risti sa te certi cu persoana iubita. Încearca sa te calmezi si sa o surprinzi cu o cina romantica. Asta va va face bine amandurora..

RAC

Se pare că persoana iubita, maine, iti va crea un pic de tensiune nervoasă. S-ar putea din cauza că îti petreci prea mult timp la serviciu, dar ca sa eviti momentele de tensiune dintre voi incearca sa ii acorzi mai multa atentie.

LEU

Mâine ai parte de emotii profunde si cu sigurantă va fi o zi pasională intre tine si persoana iubita. Te vei simti fericit si implinit.

FECIOARA

Pentru tine va fi o zi ideală pentru a scoate romantismul din tine, sentimentele pe care le traiesti alaturi de persoana iubita. Puteti avea parte de o zi de-a dreptul specială. Dacă esti singur maine te poti indragosti! Asadar profita de aceste momente.

BALANTA

Probabil emotiile tale au nevoie de o sustinere din partea celui pe care îl iubesti. S-ar putea ca dificultătile materiale, într-adevăr să vă dea mari bătăi de cap. Însă nu e tocmai un motiv pentru a vă pune relatia în pericol.

SCORPION

Persoana iubită ar putea fi maine extrem de emotivă si hotarata să îti demonstreze cat de mult te iubeste. Mesajele de iubire subtile, convorbirile telefonice sunt cele care îti vor umple ziua de o satisfactie sentimentală de vis.

SAGETATOR

Între tine si partenerul tău de viata pot exista conflicte pe bază de gelozie. Vei avea maine parte de reprosuri si de situatii în care persoana iubită îti va demonstra clar atitudinea ei fată de comportamentul tau, asadar incearca sa ii acorzi mai multa atentie.

CAPRICORN

Pentru tine maine s-ar putea să apară o oportunitate de a lega o nouă relatie cu persoana visurilor tale. Mai ales că acum este perioada în care îti evaluezi trairile sentimentale.

VARSATOR

Chiar dacă, partenerul tău de viata încă nu e în total de acord cu timpul alocat carierei tale, se pare că, totuşi încet încet începe să se obişnuiască cu programul tau incarcat. Şi să îţi fie părtaş la realizările tale.

PESTI

Iubirea în viaţa ta în sfârşit se pare, că are tendinţa să capete o nouă formă. Mai matură. Poţi ajunge la un motiv pozitiv şi argumentat, al tuturor transfromărilor la care ai fost şi încă mai eşti supus. La nivel emoţional şi relaţional. Din punct de vedere al dragostei, maine e o zi favorabilă sentimentelor pure si sincere.