Horoscop DRAGOSTE 6-12 septembrie 2021. Săptămână trăită la intensitate!

Horoscop dragoste saptamanal pentru 6-12 septembrie 2021. Saptamana sta sub semnul Lunii noi in Fecioara, simbol al noilor inceputuri cu mai multa disciplina si ordine. De asemenea, finalul saptamanii aduce intrarea lui Venus, planeta iubirii, in pasionalul semn al Scorpionului. Se simte mai multa intensitate, dar e nevoie de mai multa sinceritate.

06 sept. 2021, 12:02
Horoscop DRAGOSTE 6-12 septembrie 2021. Săptămână trăită la intensitate!

Horoscop DRAGOSTE 6-12 septembrie 2021.

 Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec
Temperatura in viata amoroasa este in crestere si te asteapta o saptamana fierbinte. Poti experimenta momente de pasiune intensa care sa te apropie si mai mult de partner. Daca esti singur, acest aranjament planetar iti poate aduce ceea ce iti doresti cu adevarat.

Horoscop DRAGOSTE 6-12 septembrie 2021. Taur
Acorda mai multa atentie relatiei de cuplu in aceasta saptamana. Neintelegerile si controversele pot fi cauzate de o comunicare deficiatara, de aceea trebuie sa fii foarte atent. Evita sa ai un comportament egoist fata de partener. Daca esti singur, nu lasa niciun obstacol sa te descurajeze. Nu baga in seama parerile persoanelor din jur care te pot indeparta de la ceea ce-ti doresti cu adevarat. Fa numai ce-ti spune inima.

Horoscop Mihai Voropchievici. Ce zodii au parte de multă fericire în această săptămână

Horoscop DRAGOSTE 6-12 septembrie 2021.

Gemeni
Saptamana aceasta va fi una romantica si sincera. Iti marturisesti sentimentele, vorbesti deschis despre fricile si nevoile tale si ale partenerului. Apoi gasiti impreuna solutii pentru satisfacerea lor. Daca esti singur, nu te deprima. Nu te ascunde de lume. Gaseste un prieten, o persoana in care ai incredere totala, caruia sa-i marturisesti ce ai de suflet. Poti primi sfaturi care sa-ti ridice moralul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop SAPTAMANAL 6-12 septembrie 2021. Ce saptamana!
Iata horoscop saptamanal pentru 6-12 septembrie 2021. Saptamana incepe in forta, cu Luna noua in Fecioara, in legatura directa cu Uranus, planeta stimularii. Asteapta-te la abordari inovative, la inceputuri proaspete cu resurse rafinate.

Cu energiile robuste ale lui Marte, de asemenea, in Fecioara, care se inclina spre planeta schimbarii, Pluto (in Capricorn), puterea vointei creste daca esti mai organizat si iti urmaresti cu atentie obiectivele. Rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Aceasta saptamana iti va aduce dezvoltari pozitive si o energie unica, incredere de sine si pasiune sa iti atingi obiectivele. La un nivel social, esti cat pe ce sa iti faci contacte noi si sa castigi cunostinte valoroase, opinia altora fiind foarte importanta pentru tine. Dragostea va fi de mare importanta pentru tine, vei experimenta pasiune intensa si o nevoie de a privi adanc in lucruri, oameni si situatii, in cautarea substantei, esentei, adevarului. Fii atent la tensiunile care pot aparea spre sfarsitul saptamanii. O directie noua pe care ai luat-o aproximativ acum 2 ani va atinge un punct in care poti vedea cum se poate dezvolta cu succes in viitor. Poate e nevoia sa iti schimbi gandirea, sa te razgandesti sau sa regandesti care iti sunt prioritatile. Ai putea ajunge si in contact cu cineva din trecutul tau.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Aceasta va fi o saptamana foarte pozitiva pentru tine, atat la nivel personal cat si profesional, pentru ca vei primi influente pozitive de la astre. Starea de spirit va fi foarte senzuala, cu pasiune si intensitate. Vei avea increderea si agilitatea necesara de a-ti implini scopurile. Aceste zile sunt potrivite daca vrei sa iti rezolvi din obligatii, sa te distrezi cu cei dragi, sa experimentezi emotii diverse, sa te exprimi si sa traiesti viata la maxim. Nu te lasa luat de val de anumite enervari temporare pe durata weekendului. Ramai calm. Cineva care are autoritate sau simte ca are autoritate iti poate provoca ideile cu scopul de a structura ceva. Asta nu inseamna ca este totul pierdut ci ca doar apar unele schimbari. Focuseaza-te pe tot ce inseamna aspect pozitiv al vietii si al oamenilor din viata ta.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
In aceasta saptamana, toate caracteristicile tale vor fi mult mai intensificate decat de obicei si le vei exprima prin starea ta de spirit. Vei dori sa te simti bine, sa ai clipe placute si relaxante si tu stii prea bine cum sa obtii asta. Esti inspirat si ingenios unde este nevoie sa fii. Dezvoltarile iti vor fi pozitive si starea calduroasa. Te poti distra cu prietenii si cu cei dragi, ii poti aborda pe oamenii care te intereseaza, te poti implica in discutii adanci si cu semnificarii si poti flirta fara limita. Dispozitia iti va fi pasionala si plina de mister. Spre weekend totusi, fii ceva mai atent, unele tensiuni pot aparea si o oarecare logica rece. Vor fi tot felul de lucruri venite din toate directiile ce te vor tine ocupat si ai putea realiza ca in ciuda asta, nu ai realizat cine stie ce. Mai bine sa te concentrezi pe ce poti face pentru tine, pentru ca ce astepti de la altii poate fi dificil sa obtii. Nu cheltui bani pe care nu trebuie sa ii cheltui.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.