HOROSCOP DRAGOSTE 9-15 decembrie 2019. Cum stai cu iubirea în săptămâna ce urmează

Astrologii au pregătit horoscopul dragostei pentru perioada 9-15 decembrie 2019. 

08 dec. 2019, 12:04
HOROSCOP DRAGOSTE 9-15 decembrie 2019. Cum stai cu iubirea în săptămâna ce urmează

BERBEC

Este foarte important ca în acest început de săptămână să nu spui vorbe la nervi.

Atât timp cât există riscul să regreți ce spui, mai bine ai alege calea sigură și ai vorbi strict și la obiect. Fie că este vorba de partenerul de viață sau de unele rude foarte apropiate,nu lăsa impulsivitatea să îți ghideze acțiunile.

Citeşte şi Horoscop DECEMBRIE 2019. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile

TAUR

Tu și partenerul tău veți avea o relație mai tensionată începând din această săptămână.

Unele probleme cu care o să vă confruntați o să vă pună în dificultate și o să vă testete relația. Astrele te sfătuiesc să fii mai atentă la detalii și să te gândești de două ori înainte de a deschide subiecte delicate!

GEMENI

Cearta poate fi productivă, așa că nu trebuie să o eviți, în special dacă este vorba despre partenerul de viață.

Discută deschis despre problemele pe care le întâmpinați și spune tot ceea ce te nemulțumește, chiar dacă în opinia lui sunt nimicuri. Există riscul ca lucrurile să degenereze uneori, dar nu va fi nimic ieșit din comun sau grav.

RAC

Nu o duci prea bine pe plan amoros, iar această săptămână va veni cu multe încercări în dragoste.

Pe zi ce trece descoperi lucruri noi despre partenerul de viață, iar acestea nu sunt întotdeauna plăcute. Secretele nu ți-au plăcut niciodată și ți-au creat mereu probleme, de aceea acum vei începe să fii temătoare și sceptică cu privire la viitorul relației tale.

LEU

Astrele te sfătuiesc să renunți la dependența față de partenerul tău și să te concentrezi mai mult pe viața ta, pe acea bucățică din care el nu face parte.

Petrece mai mult timp cu prietenii tăi și cu tine de una singură, pentru că doar așa vei reuși să îți păstrezi identitatea, să fii respectată și fericită.

Continuarea horoscopului pe eva.ro.