HOROSCOP DRAGOSTE. Aceste zodii îşi spun adio până la finalul lunii ianuarie 2020

Finalul lunii ianuarie îi va găsi pe câţiva nativi foarte supărați. Din nefericire vor încheia relaţiile cu persoanele iubite.

09 ian. 2020, 11:15
HOROSCOP DRAGOSTE. Aceste zodii îşi spun adio până la finalul lunii ianuarie 2020

Luna ianuarie nu a debutat cu vești bune pentru toate zodiile, scrie kfetele.ro. Iată care sunt nativii care pun punct poveștii de dragoste și încep un nou capitol în viața lor.

Începutul anului 2020 se anunță unul extrem de complicat pentru nativii zodiei Rac. Încă din primele zile încep să primească vești neplăcute și lucrurile escaladează rapid. La final de lună, nativii zodiei Rac se trezesc singuri și au parte de dezamăgirea vieții lor. Fie că își dau seama că nu mai au aceleași sentimente pentru persoana de lângă ei sau sunt trădați de către persoana iubită, finalul lunii ianuarie îi prinde singuri și dezamăgiți.

Citeşte şi Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru JOI 9 IANUARIE 2020. Conectează-te cu centrul tău!

Cert este că nativii zodiei Rac sunt pregătiți pentru o schimbare în viața lor și că nu este un capăt de lume faptul că această poveste de dragoste nu a mers. Până la urmă, dragoste cu forța nu se poate, din nicio direcție, astfel că nativii zodiei Rac au sufletul deschis și nu este exclus ca în lunile următoare să înceapă o nouă poveste care să le aducă împlinirea sufletească.

Nativii zodiei Capricorn, sfătuiți să facă pace cu trecutul lor

Nici nativii zodiei Capricorn nu se pot lăuda cu o viață sentimentală prea bună. Ies la iveală adevăruri dureroase din trecut și peste anumite discuții partenerii lor nu vor mai reuși să treacă prea ușor. Li se recomandă acestor nativi multă prudență în prima lună a anului, pentru că tot ce au încercat să țină ascuns până acum va ieși la iveală și le va schimba viața pentru totdeauna. În cazul unor nativi, cineva din trecut își va face apariția și le dă viața peste cap.

Ar fi bine să lămurească lucrurile cu partenerul de viață înainte de a discuta ceva cu persoana din trecut.