Horoscop dragoste august. Ce rezervă astrele pe plan amoros

Luna august a acestui an este o luna a deciziilor radicale pe plan amoros. Majoritatea nativilor vor fi pusi in fata unor situatii destul de dificil de gestionat, insa ale caror rezolutii se vor dovedi a fi perfecte pe termen lung.

RomaniaTV.net
22 iul. 2015, 06:22
Horoscop dragoste august. Ce rezervă astrele pe plan amoros

BERBEC: HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST

Luna august este destul de critica, din punct de vedere amoros, pentru nativii din Berbec. Mai precis, pe la jumatatea lunii, in viata lor va aparea o persoana care esteposibil sa le dea peste cap actuala relatie in care se afla. Vor fi pusi in fata unei alegeri care se va dovedi critica pentru viitor.

TAUR: HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST

Nativii din Taur au de suferit in dragoste, la finalul lunii august, dupa ce inceputul lunii debuteaza cu o serie de certuri si scandaluri generate de suspiciuni de infidelitate. Este posibil ca pana la finalul lui august sa decida ca este cazul sa schimbe partenerul.

Citeşte şi HOROSCOP AUGUST 2015: Zile cu noroc şi zile cu ghinion pentru fiecare zodie

GEMENI: HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST

Luna august este minunata din punct de vedere amoros pentru Gemeni. Se buruca de un echilibru emotional minunat si traiesc momente frumoase si pasionale alaturi de persoana iubita, pe tot parcursul lunii.

RAC: HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST

Pentru Raci, luna august este una a descoperiri echilibrului in relatie. Mai precis, nativii acestei zodii vor descoperi ca exista o cale perfecta de a intretine relatia in care se afla, fiind vorba despre alegerea dialogului in locul certurilor. Pana la finalul lunii nativii acestei zodii vor capata liniste in dragoste.

LEU: HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST

Leii au o luna august minunata din punct de vedere amoros. Mai preci, persoana iubita va da semne intreaga luna ca este indragostita peste masura de ei si va face tot posibilul sa demonstreze acest lucru, de fiecare data cand va avea ocazia. Aceasta atitudine va suda si mai tare relatia in care Leii se afla.

Vezi şi Horoscop AUGUST 2015 – Succes fără precedent pentru Fecioare şi Vărsători

FECIOARA: HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST

Fecioarele pe de alta parte incep luna august cu o separare pe plan amoros. Asa ca daca in prima jumatate a lui august vor suferi destul de mult, in a doua jumatate a lunii vor avea surpriza sa cunoasca o persoana care le va lua durerea cu mana. Asadar, o luna august agitata din punct de vedere emotional, insa cu un deznodamant foarte satisfacator.

Continuarea pe Lyla.ro.