Horoscop dragoste: Cum sa te desparti de cineva in functie de ZODIA SA! Dragoste cu sila nu se poate!

Un proverb romanesc spune ca "Dragoste cu sila nu se poate!". Si daca tot a trecut Ziua Indragostitilor, poate te gandesti ca vrei sa mergi pe alt drum. Dar despartirile sunt dureroase, indiferent din ce parte privesti lucrurile. Cum sa faci aceasta ruptura sa fie privita ca un lucru bun? Iata ce spun astrologii.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 21:20
Horoscop dragoste: Cum sa te desparti de cineva in functie de ZODIA SA! Dragoste cu sila nu se poate!

Berbec

Berbecii au un temperament impulsive, dar pot trece repede peste durere. Te poti astepta la o izbucnire nervoasa, dar incearca sa nu pui totul pe seama lui. Explica-i ca ai nevoie de mai multa libertate si nu ii critica defectele. Nu te intalni cu altcineva inainte de a incheia socotelile. O sa-l intarati de-a dreptul.

Taur

Taurii sunt cunoscuti pentru stabilitate. Se lipesc rapid de tine. Daca nu este impins de la spate, Taurii nu se vor desparti niciodata de cineva, preferand oricand confortul si nu haosul schimbarii. Discuta din timp cu un nativ din Taur, astfel incat sa devina o decizie mutuala. Vei intalni mai putina rezistenta daca veti cadea de acord ca lucrurile nu functioneaza intre voi.

Gemeni

Gemenii au obiceiul de a da pe „repeat” in mintea lor toate conversatiile si vor incerca sa-si dea seama cum ar fi putut lucrurile sa iasa altfel. Alege-ti cu atentie cuvintele si raspunde-i la toate intrebarile. Cand va intelege situatie, va trece usor peste despartire. Apoi va povesti altora despre ce s-a intamplat. Nu considera ca te barfeste. E ca un fel de terapie pentru nativul din Gemeni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.