Horoscop dragoste DECEMBRIE 2021. Venus, planeta iubirii, intra in retrograd

Tu si partenerul de cuplu faceti planuri de viitor. Daca sunteti la inceputul unei relatii, va doriti sa treceti la un alt nivel.

26 nov. 2021, 10:34
Horoscop dragoste DECEMBRIE 2021. Venus, planeta iubirii, intra in retrograd

Horoscop dragoste DECEMBRIE 2021.

Venus, planeta iubirii, intra in retrograd in Capricorn si va ramane asa pana in 29 ianuarie 2022. Acest retrograd ofera sansa de a privi inapoi pentru a face o retrospectiva asupra relatiilor. Chiron, micutul astru cu rol de vindicator, isi incheie miscarea retrograda inceputa in 15 iulie. Nu este o situatie pe care sa o etichetezi ca fiind confortabila, insa adevarurile trebuie sa iasa la iveala. Ele te vor ajuta sa te motivezi pentru a actiona intr-un fel sau altul. Mai multe detalii ai aici.

Horoscop dragoste: Zodia care îşi va întâlni alesul înainte de sărutul de sub vâsc

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE decembrie 2021 pentru BERBEC
Tu si partenerul de cuplu faceti planuri de viitor. Daca sunteti la inceputul unei relatii, va doriti sa treceti la un alt nivel. Daca sunteti de mult timp impreuna, planificati o reamenajare a caminului conjugal. Vreti sa va transformati cuibusorul in ceva mai confotabil si pasional. Daca esti singur, incearca sa fii mai pozitiv. Universul iti poate face surprize placute!

Horoscop DRAGOSTE decembrie 2021 pentru TAUR
Elibereaza-te de sarcinile profesionale cu care te-ai aglomerat si petrece mai mult timp cu partenerul de cuplu. Aveti nevoie de aceasta perioada mai intensa din punct de vedere erotic pentru a va reapropia. Exprima-ti sentimentele si incurajeaza-ti partenerul sa faca acelasi lucru. Daca esti singur, cineva din trecutul tau ar vrea sa reluati povestea de dragoste. Asigura-te ca decizia pe care o vei lua in aceasta privinta este in concordanta totala cu ceea ce-ti doresti.

Horoscop final de an 2021: Trei zodii scapă de ghinioane, au protecţia astrelor până la Anul Nou 2022

Horoscop lunar DRAGOSTE decembrie 2021 pentru GEMENI
Luna decembrie inseamna pentru tine erotism si farmec personal. Partenerul de cuplu va fi incantat de aceasta latura a ta si veti petrece uimitoare impreuna. Bucura-te de iubire, renunta la grijile cotidianului si lasa-te purtat de valurile pasiunii. Daca esti singur, planetele se aranjeaza favorabil intalnirii cu un potential partener de cuplu. Fii mai indraznet!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.