HOROSCOP DRAGOSTE FEBRUARIE: Cele mai fericite 3 cupluri din zodiac

Compatibilitatea dintre 2 oameni era redată de către zodiac încă din antichitate. În religia hindusă, daca preotul după ce se uita pe horoscopul viitorilor miri nu este de acord cu compatibilitatea acestora, nunta pur și simplu nu va avea loc deoarece din diverse motive este de rău augur.

31 ian. 2019, 10:32
HOROSCOP DRAGOSTE FEBRUARIE: Cele mai fericite 3 cupluri din zodiac

Femeia balanță și bărbatul leu 

Capacitatea femeii balanță de a face compromisuri acoperă dorința leului de dominare spune YVE.ro. Balanța deși are în instinct dominarea, în privința luări deciziilor preferă să îl lase pe leu care este mai sigur și mai hotărât pe alegerile făcute. Aveți în comun stabilitatea si responsabilitatea ce sa ajuta să echilibrați neregulile din relație. Femeia își va pune în valoare bărbatul iar discuțiile voastre vor fi interesante. Gusturile bărbatului mai puțin convenționale vor fi apreciate din partea partenerei, aceasta preferând rafinamentul si eleganța dar cu un strop de nebunie. În nici un caz nu vă veți plictisi, viața socială fiind activă, mereu înconjurați de prieteni și oameni dragi.

Amândoi sunteți romantici însă leul este puțin mai pasional decât balanța și reușește să o surprindă plăcut în zilele dificile si mohorâte. Puneți pe primul plan prietenia dintre voi, sunteți camarazi în drumul ales iar iubirea se înfiripă din devotament și susținere. Leii sunt sfătuiți să îți asculte mai întâi femeia de lângă ei deoarece este sinceră și directă mai mereu iar pentru a o înțelege, trebuie sa o tacă din gură pana la capăt și să lase orgoliul de conducător deoparte pentru câteva minute cât durează discuția. Daca bărbații leu știu să asculte de partenere, vor fi răsplătiți cu momente fierbinți și de neuitat. 

Femeia scorpion și bărbatul taur

Aveți multe puncte în comun care vă apropie dar și unele lucruri care vă diferențiază și aduc farmecul în relația voastră. Încăpățânați, plini de viață și determinați, formați o pereche excelentă iar iubirea pornește din admirația față de farmecul emanat de femeia scorpion. Este cucerit dea dreptul și nu ascunde acest lucru. Bărbatul tău va găsi interesantă combinația dintre o femeie sensibilă și în același timp misterioasă. Aceste lucruri alimentează senzualitatea de care dai dovadă iar taurul va dori să te descopere în totalitate, deși nu va reuși niciodată să te deslușească integral niciodată. În schimb, femeia scorpion duce totul la extrem, pentru ea iubirea eterna este iubirea eterna fără alți factori compromițători.

 O comunicare de cuplu excelentă dar trebuie să aveți grijă când vine vorba de exprimarea sentimentelor. Sunteți predispuși să vă țineți sentimentele pentru voi, iar sfatul ar fi să vă împărtășiți liber trăirile, pentru ca partenerul sau partenera să știe cu adevărat ce simțiți, fără rezerve sau resentimente. Este în regulă ca orice cuplu să îți discute relația amoroasă și să vorbească deschis despre ce simte unul față de celălalt.   

Femeia rac și bărbatul pești

Pentru acest cuplu, iubirea este mai importantă în defavoarea a orice. Sentimentele nu sunt ascunse și declarațiile de iubirea sunt frecvente. Bărbatul pești adoră să fie răsfățat, iubit si alintat iar femeia rac îi îndeplinește aceste dorințe fără întârziere. Sentimentele fiind libere, aveți grijă să nu se dezechilibreze balanța și să ajungeți în punctul în care nu vă mai ascultați unul pe celălalt. Preferați să rămâneți în căminul vostru comod si primitor în locul distracțiilor în oraș deoarece sunteți firi introvertite. Fiecare are perioadele lui mai puțin bune si dacă vă susțineți reciproc, veți învăța mai multe despre voi și relația voastră.

Peștele nu este la curent cu zilele voastre proaste din punct de vedere financiar, așa că sfatul pentru voi este ca femeia rac să țină banii și să îi gestioneze. Partenerul tău este prea visător pentru a băga în seamă astfel de lucruri superficiale și prea realiste din punctul lui de vedere. Poate să întrețină o gospodărie dar preferă să investească mai mult timp în partea spirituală decât în cea profesională. La voi există o încredere cel puțin ciudata. Racul conștientizează că peștele nu va calca strâmb niciodată si nici nu îl poate răni intenționat. La voi sexul este combinat cu artă și la final iese o capodoperă.