Horoscop dragoste iunie 2022. Inceput de vara fierbinte, dar si naucitor pentru zodii!

Luna iunie este, din punctul de vedere al energiilor astrale, intensa, uneori chiar naucitoare si cu unele aspecte importante de suflet si inima ce trebuie rezolvate.

31 mai 2022, 16:21
Horoscop dragoste iunie 2022. Inceput de vara fierbinte, dar si naucitor pentru zodii!

Horoscop dragoste iunie 2022.  Romantica planeta Venus intra in Gemeni o zi mai tarziu dupa solstitiu, 22 iunie, alaturandu-i-se lui Mercur (aflat aici din 13 iunie). Desi acest tranzit ar putea aduce cateva frici de angajament, este un moment grozav sa cimentezi o relatie cu un partener. Cu Soarele navigand prin apele sensibile ale Racului pana luna urmatoare, sentimenele vor fi in prim plan si va creste dorinta de confort si conexiune emotionala.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.

Horoscop DRAGOSTE IUNIE 2022 pentru BERBEC
Primesti mesajele potrivite de la alti oameni. Dar tu pierzi vremea analizand si reanalizand contextual, intelesul. Acest lucru poate duce la perturbarea relatiilor. Lucrurile ar putea evolua pozitiv daca nu exagerezi cu analizarea. Fii deschis catre oameni, mai ales daca esti singur. Pot intra in viata ta persoane care sa te faca sa visezi din nou.

Horoscop IUNIE 2022. Scapam de un retrograd, dar intram in alte doua!
Horoscop lunar DRAGOSTE IUNIE 2022 pentru TAUR
In viata amoroasa esti preocupat de stabilitatea sociala. Daca te adaptezi la normele sociale, nu vei intampina probleme. Daca, pe de alta parte, relatia ta nu respecta standardele obisnuite, te vei putea confrunta cu probleme. Nu este exclusa o suspiciune de infidelitate. Discuta sincer si deschis despre ce se intampla si numai de tine depinde sa actionezi in functie de ce afli. Daca esti singur, esti epuizat de aceasta idee. Si, totusi, sunt sanse mari sa te indragostesti si sa incepi o relatie serioasa. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti schimbi atitudinea.

Horoscop. Cele mai cheltuitoare femei ale zodiacului. Dacă le dai portofelul tău, se întorc cu el gol!
Horoscop DRAGOSTE IUNIE 2022 pentru GEMENI
Comunicarea cu sexul opus va fi destul de buna in aceasta luna. Sensibilitatea si tandretea ta va fi elmenetul cel mai puternic al lunii si vei sti cum sa faci fata situatiilor dificile. Vei putea corecta si cea mai mica gresela. Nu este exclusa o mica excursie cu partenerul. Va fi un suflu de aer curat pentru amandoi. Daca esti singur, incearca sa te intalnesti cu oameni din tari straine si culturi diferite. Aceste relatii sunt favorizate de astre!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.