Horoscop dragoste iunie 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in stralucitorul Leu. Ce aduce in amor zodiilor?

In aceasta luna sunt sanse mari sa iti imbunatatesti comunicarea cu persoanele din jur. Participa la mai multe evenimente sociale si vei vedea mai buna actiune in viata amoroasa.

28 mai 2023, 15:29
Horoscop dragoste iunie 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in stralucitorul Leu. Ce aduce in amor zodiilor?

Horoscop lunar dragoste. Te intrebi ce s-ar putea intampla in zona ta romantica a vietii? Probleme de relatie pot aparea, sau ne putem trezi doar sa ne punem la indoiala cine suntem in parteneriatele noastre si ce scot ele la lumina din noi. In a doua jumatate a lunii iunie, energia se simte a fi mai lenta si este posibil sa fim intr-o stare mai pasiva. In timp ce aceasta stare pasiva se poate simti uneori putin lipicioasa, exista si frumusete aici in a merge cu fluxul, a renunta si a accepta doar locul in care ne aflam in viata noastra.

Iata cum influenteaza zodiile in plan amoros toate aceste miscari de astre.
Horoscop lunar DRAGOSTE iunie 2023 pentru BERBEC
In aceasta luna sunt sanse mari sa iti imbunatatesti comunicarea cu persoanele din jur. Participa la mai multe evenimente sociale si vei vedea mai buna actiune in viata amoroasa. Flirteaza mai mult cu partenerul de cuplu, iar daca esti singur, nu te sfii sa faci ochi dulci persoanelor care te intereseaza. Profita la maximum de aceasta perioada astrala propice amorului. Daca esti implicat intr-o relatie, ai grija la ego. Poti crea momente tensionate din cauza lui. Daca esti singur, atentie cui ii dai voie sa intre in viata ta. Nu o lua pe cai periculoase.

Horoscop IUNIE 2023. O luna ciudata cu trei retrograde si nu numai! 
Horoscop DRAGOSTE iunie 2023 pentru TAUR
Pot aparea momente neasteptate in care sa te simti extrem de vulnerabil. Incearca sa vorbesti cu partenerul de cuplu despre situatiile in care esti nesigur de dragostea lui. Nu iti ruina relatia acuzandul-l de lucruri care nu sunt adevarate. Insa poti sa ii spui sincer ce simti. Daca esti singur, gaseste o cale de a comunica mai eficient. Apropie-te de persoana care iti place. Ai toate mijloacele pentru a o cuceri.

Horoscop Cristina Demetrescu. Se schimbă axa destinului, două zodii primesc lovituri de la astre! Ce se întâmplă până în 2026

Horoscop DRAGOSTE iunie 2023 pentru GEMENI
Dragostea pluteste in aer, iar sarmul tau cucereste pe toata lumea care se apropie de tine. Trebuie sa iti marturisesti sentimentele fata de partenerul de cuplu. Nu-l lasa pe el sa ghiceasca. Daca pana acum lucrurile n-au chiar ca pe roze  intre voi, nu te baza pe faptul ca sexul va rezolva totul. Dimpotriva, poti inrautati situatia. In schimb, fii mai maleabil si arata ce simti. Daca esti singur, ai sansa sa intalnesti oameni interesanti. Unii dintre ei chiar merita sa intre in viata ta, alege cu atentie. Nu te lasa purtat de val! Fii constient de optiunile pe care le ai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.