Horoscop dragoste noiembrie 2023. Trei corpuri cerești – soarele, Mercur și Marte – activează zona relațiilor pentru o zodie

Cum stai cu DRAGOSTEA  în a doua jumătate a lui NOIEMBRIE 2023, în funcție de ZODIE, află ce ţi-au păregătit astrele.

17 nov. 2023, 15:43
Horoscop dragoste noiembrie 2023. Trei corpuri cerești – soarele, Mercur și Marte – activează zona relațiilor pentru o zodie

Horoscop dragoste noiembrie 2023. Am sărit oficial din strânsoarea sezonului de eclipsă, dar, conform stelelor, nu este încă destul de lin în fiecare aspect al vieții noastre. Să nu te superi! Atragerea romantismului este, în sfârșit, din nou in plan. Acestea fiind spuse, vei dori să știi ce iti rezervă horoscopul dragostei pentru a doua jumătate a lunii noiembrie 2023 pentru zodia ta.

În general, instinctele carnale vor fi intensificate datorită energiei pasionale și senzuale a acestui noiembrie. Scorpionul este un semn al zodiacului sexual, așa că oamenii vor fi gata să se conecteze și să găsească relații la un nivel mai profund. Uită de conversațiile superficiale – vom dori să cunoaștem fiecare gând al partenerului nostru.

Planeta iubirii Venus își va petrece luna acasă în zodia Balanță, captând atenția prin frumusețea și farmecul său devastator. Dar, vom continua să vedem relațiile care sunt deja pe un teren stâncos ajungând la expirare. Asta pentru că Venus se va alinia cu nodul sud, unul dintre punctele destinului. În plus, Uranus, planeta schimbării și progresiei, impune răsturnări șocante, deoarece este staționat în Taurul romantic.

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care are de plătit o datorie karmică. Vești proaste pentru o parte dintre nativi

Horoscop dragoste noiembrie 2023. Berbec
Intimitatea fizică este pe radarul tău, dragă Berbec, așa că bucură-te de sex-appeal-ul tău. Dacă estiîntr-o relație, acesta ar putea fi un lucru bun, deși se observă că probabil ar putea exista o împingere și o tragere pentru a intra in intimitate cu partenerul dvs. Lasă lucrurile să curgă natural.

Berbecul singur poate găsi noi perspective romantice, dar evită să te grăbești în orice. Dacă te miști prea repede, ceea ce Berbecii fac adesea, poti încheia luna simțindu-te trist. Mișcarea înceata va fi necesară luna aceasta.

Horoscop dragoste noiembrie 2023. Taur
Te simți norocos în dragoste, dragă Taur? Noiembrie poate aduce surprize speciale în acel departament, datorită activării lui Jupiter în zodia ta nativă. Cu toate acestea, se avertizează că ar trebui să rămâni deschis și flexibil la minte .

Taurii vor trebui să facă compromisuri cu celălalt partener pentru a culege recompensele dulci ale relațiilor lor. Dacă ești singur, s-ar putea să te simți atras de relații mai excentrice.

Citește și: Leonidele aduc DRAGOSTE, BANI și SURPRIZE în viața acestor nativi! 3 zodii care sunt mângâiate de ploaia de meteoriți

Horoscop dragoste noiembrie 2023. Gemeni
Ai dragoste in creier, dragă Gemeni, ceea ce nu este normal pentru tine. Trei corpuri cerești – soarele, Mercur și Marte – iti activează zona relațiilor. Porneste aplicațiile de întâlniri și nu iti fie teamă să flirtezi în sălbăticie.

Dacă ești într-o relație, se spune că asta te-ar putea face să fii mai afectuos cu partenerul tău. Această nevoie de timp de calitate ar putea ajuta la aprofundarea conexiunii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.